vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Biztos Te is ritkaság számba akarsz menni?

Egyediség mindenáron. Na, még mit nem!

„Egyedinek lenni trendi” – ömlik a sajtóból, de ne feledd, hogy az éremnek két oldala van! Jó dolog kiválni a tömegből és valami újjal előrukkolni, de az egészségünk és az önbecsülésünk kárára biztosan nem.

Még baleset se kell hozzá!

„Ifjú Hölgyem, Önnek elgörbült a gerince, eldeformálódott a csontváza és besüllyedt
a mellkasa. A lábfeje két helyen törött el.” Pedig azon a bizonyos napon tényleg csak egyet lépett le a teraszról a kertbe, amikor megreccsent a lábfeje. Attól kezdve azután se jobbra,- se balra. Fájdalomtól
meredten kiáltott segítségért.
De vajon mi történt vele?
Éjt nappallá téve dolgozott a számítógép előtt ülve. Minden elképzelhető és pénzen megvásárolható álma teljesülni látszott a szorgalmának köszönhetően.

„Csontritkulás? Csonttörés? Micsoda ostobaság!” – Pedig korántsem az.

Az életed múlik rajta.

Ha csak nem tudsz minden áldott nap legalább két óra hosszát gyalogolni, akkor mindenképpen szedned kell étrend kiegészítőt a csontsűrűséged érdekében. Ha fiatal vagy, akkor is kell, egyéb esetben pedig KÖTELEZŐ.

A legjobb az egészben hogy sosem késő elkezdeni.

A BONE formulával, napi egyszeri odafigyeléssel te is megelőzheted a bajt.

Te is figyelj oda magadra! Minél előbb, annál jobb, de tudd, hogy sosem késő elkezdeni. Csak az számít, hogy belevágj. Tippekért fordulj hozzám bizalommal.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről