vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

10+1 OK, AMIÉRT ROSSZAT TESZ NEKED A CUKOR

Ijesztőek a következő sorok? Lehet! De éppen ez a célom! Megértetni Veled, mennyire tönkre teszi a szervezetedet, ha finomított cukorral mérgezed.

1.Higgy nekem, az a legkisebb gond, hogy elszívja az energiádat! A cukor gyorsan felszívódik a szervezetben akár egy energiabomba. A vércukor szint megemelkedésével azonban csak átmenetileg lesz több az energiád, mert azután „lezuhan” és garantáltan farkas éhes leszel.

2.De hogy még depressziót is okoz? Ha jó és tápláló ételeket eszel, attól a közérzeted is jobb lesz. Nem így a finomított cukortól, ami a mentális egészségednek sem tesz jót.

3.Ráaadásul öregebbnek fogsz látszani. A finomított cukor rombolja a szervezetet, így a bőröd öregedését is felgyorsítja.

4.Módszeresen rombolja a sejtjeidet! A túlzó mértékű cukorfogyasztás a sejtek öregedését is előidézi.

5.A zsíros, pattanásos és „aknés” bőr okozója. A cukor fokozza a szervezet androgén hormon (férfi hormon) termelését, s ettől fokozódik a bőr zsírtermelése.

6.Akár halálos következményekkel is járhat, mert növeli a rák kialakulásának kockázatát! Az elhízás ugyanis kedvez egyes rákbetegségek kialakulásának.

7.A szívbetegség azután garantáltan levesz a lábadról. A sok cukor érelmeszesedést okoz.

8.Tönre teheti a megszokott életedet, mert növeli a cukorbetegség kockázatát. A túlzott cukorfogyasztás immunissá tesz. Így szervezetünk nem termel elegendő inzulint a vércukor szint szabályozásához.

9.A „zsírhab” a tortán pedig az, hogy a májad elzsírosodását okozza. Ha sok cukrot eszel, a májad is elzsírosodik.

10.Ezek után fellélegezhetsz, ha nálad csupán enyhe és nem pedig kóros elhízást okoz! A túlzott kalória bevitel kedvez a zsírpárnák kialakulásának.

+1 De ha tönkreteszi a fogaidat, az is csak a te gondod lesz. A fogainkon megtelepedő baktériumok kedvenc eledele a cukor, az általuk termelt sav pedig marja a fogzománcot.

PEDIG OLYAN EGYSZERŰ A MEGOLDÁS, HOGY MINDEZT ELKERÜLD! TARTÓZKODJ A FINOMÍTOTT CUKORTÓL, AMENNYIRE CSAK LEHETSÉGES! CSERÉBE KAPHATSZ EGY HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES, ÉS BOLDOG ÉLETET!

Nincs rossz kérdés és nincs alkalmatlan időpont sem, ha Rólad van szó. Gondban vagy magaddal? Megelőznéd a bajt? Akkor elérkezett az idő, hogy hozzám fordulj ingyenes tanácsokért! Vedd fel a telefont *most*, vagy írj nekem, *most*! Nincs veszteni valód, úgyhogy ne gondolkozz sokáig. Gyere, itt vagyok, azért hogy segítsek Neked.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről