vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

ADJ ESÉLYT A PIHENÉSNEK! HÁROM DOLGOT IS TEHETSZ.

Tudod, mi kell ahhoz, hogy sikeresen állj helyt a munkahelyeden és a magánéletedben? L-A-Z-Í-T-A-N-I!

Alig pár nap alatt beköszöntött az ősz. Épphogy eltettük a nyári ruhákat, máris előkerültek a szekrényből a meleg pulóverek és a kiskabátok. Az időjárás pillanatok alatt váltott át kánikulából hűvös- hideg időre. Igaz, ami igaz, nem mindenki bánja ezt, hiszen a kánikulát sem szereti mindenki. A levegő lehűlése jó alkalom arra, hogy szép lassan ráhangolódjunk a következő évszakra.

KALANDRA FEL! Szálljunk ki a mindennapi mókuskerékből, használjuk ki a jó időt és kiránduljunk egy nagyot! A kellemesen hűs és hosszú ősz igazán kedvező időszak arra, hogy a felfrissült levegőn és a színpompás tájakon időzzünk. Nem érdemes egész nap a lakásban gubbasztani. Csak tegyünk be egy térképet, iránytűt, telefont a táskánkba, azután némi elemózsia, meleg ruha, forró ital és barátok, családtagok társaságában kezdődhet is a kaland!

A természet hívogat bennünket! Ráadásul Magyarország számtalan turista útvonala izgalmas élményekkel kecsegtet, a vándorlásban megfáradtan pedig jól fog esni egy tartalmas ebéd egy kellemes hangulatú fogadóban.

 

DE AKÁR BE IS VACKOLHATJUK MAGUNKAT! A pörgős nyár után jól eshet hosszabb pihenőt tartani. Az elvonulásra vágyóknak a gőzölgő tea, a meleg takaró és a kandallóban ropogó tűz maga a nyugalom szigete. Engedjük meg magunknak ezt! Akár gyertyát is gyújthatunk a hangulat kedvéért.

A ráhangolódást segítendő öltöztessük őszi díszbe a lakásunkat! A kirándulások során gyűjtött erdei kincsek erre épp alkalmasak lehetnek. A formás kis makkok, a fákról lehullott színes levelek, gesztenyék, tobozok és a mogyoró is, mind- mind illeni fognak a dekorációba.

ÉLJÜNK A WELLNESS ADTA LEHETŐSÉGEKKEL Testet- lelket melengető program: a víz ellazít, kikapcsol, meditál, ezáltal teljesen elengedhetjük a hétköznapi stresszt és a feszültséget. A hűvös időben pedig jól eső érzés megmártózni a kellemesen meleg vízben. Csobbanjunk egy nagyot valamelyik gyógyfürdőben, de eltölthetünk pár napot valamelyik wellness szállodában is. De akár otthon, a kádban is elidőzhetünk egy kellemes aromafürdőben, teamécsesek társaságában, akár naponta többször is. Miért is ne? Bármelyiket is válasszuk, a hatás biztosan nem marad el. Tegyünk magunkért, hogy a pihenéstől felfrissülten és újult erővel vághassunk neki az elkövetkezendő napoknak és kihívásoknak!

Gondban vagy, hogy merre tovább? Eljött az idő, fordulj hozzám tanácsokért! Hívj, üzenj! Csak nyerhetsz azzal, ha végre magadra összpontosítasz.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről