vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A vonzás törvénye 1: Tanuld meg irányítani az életed!

Mivel nagyon fontos, hogy minél hamarabb kézbe vegyük a saját életünket, nem árt megismerkedni a vonzás törvényével. Tudtad, hogy bármire is fordítod a figyelmedet, energiádat, azt fogod bevonzani az életedbe? Legyen az pozitív, vagy negatív. Figyelj tehát, hogy mire gondolsz!

Egy élő mágnes vagy, olyan dolgokat vonzol be az életedbe, amik összhangban vannak a gondolataiddal. Az általunk kibocsátott pozitív vagy negatív rezgéseket használja fel a vonzás törvénye és még többet kapunk vissza is ebből. A pozitív és negatív érzések egyszerre nem tudják betölteni a lelkedet, vagy az egyik vagy a másik lesz túlsúlyban. A Te felelősséged, hogy melyiket táplálod!

Azzal foglalkozz, amit igazán szeretnél!

A vonzás törvénye ugyanúgy reagál, mint az elme. Például ha olyanokat mondasz, gondolsz, hogy NE, NEM, akkor erre fordítasz figyelmet és energiát és ez fog bekövetkezni. Pedig Te pont nem ezt szeretnéd! Ha pedig folyamatosan pozitívan gondolkozol és mindenben megkeresed a jót, ez nagyon sokat fog neked segíteni. Gondold át, hogy mik azok a pozitív gondolatok, amelyeket el tudsz fogadni, amelyeket majdnem igaznak érzel már most is az életedre nézve. Írd fel egy lapra, hogy mik azok a dolgok, amik most is pozitívak az életedben. Ezekre tudsz majd a későbbiekben építeni!

Jobb megoldás, ha megkérdezed magadtól: ”valójában MIT szeretnék?”

Ezzel rezgésedet át tudod állítani pozitív irányba, s mivel egyszerre csak egyféle rezgést tudsz kibocsátani, máris elindulsz a kívánatos úton.

Ismerd fel, hogy mit nem szeretnél!

Ha arról beszélsz, mit szeretnél, a gondolataid is megváltoznak és ezzel az érzéseid is! Ehhez azonban szükség van annak felismerésére is, hogy mit nem szeretnél. A kontraszt abban segít neked, hogy tisztázd az igazi vágyaidat. A legjobb, ha írsz egy átfogó listát arról, hogy mi mindenen akarsz változtatni. Ami eddig nem volt jó az életedben, vagy a kapcsolataidban azokat is számba kell venni és utána világosan tudni fogod, hogy mit szeretnél igazán helyette.

Pontosan határozd meg a vágyaidat, ne csak általánosságban.  Részletes listát készíts arról, hogy mit is szeretnél. Ezt tartsd magadnál, rendszeresen olvasd el. Csodálatos érzés felismerni, hogy valójában mit is akarunk. Már ettől is jobban érezzük magunkat, amikor leírjuk ezeket.

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről