vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

TIPPKAVALKÁD AZ ÖRÖMTELI ÜNNEPEKÉRT

Íncsiklandó meglepetések, csengő- bongó, fénylő csodák és fenséges dekoráció…LEGYEN ÖRÖM AZ ÜNNEP!

A káprázatos ünnepi hangulat esszenciái: az ízletes ételek, a szemet gyönyörködtető fény kavalkád és az elmaradhatatlan dekoráció. De miért ne szólhatna mindez az otthon nyugalmáról? Biztosan Te is így vagy vele, de én bizony nagyon nem szeretem, ha sürgetnek. Ráadásul a kapkodásért busás árat kell fizetni. Ezért is szoktam mindig időben eltervezni a dolgokat. Az eljövendő ünnepekkel kapcsolatban sincs ez másképpen.

Bizonyára Te sem akarod az utolsó pillanatra hagyni a felkészülést. Karácsony közeledtével talán kissé sürgetve érezzük magunkat, hiszen a rengeteg hétköznapi teendő közé kell bezsúfolni az extra teendőket.

KAPSZ MOST TŐLEM 4 TIPPET! Azért, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok.

1.TIPP: Idejében szerezd be álmaid fenyőfáját!
Válassz okosan a lehetőségek közül. Miért is ne ékíthetné akár műfenyő az otthonodat, ha éppen ehhez van kedved. De ha semmiképp sem szeretnél megválni a finom fenyő bársonyos illatától a nappalidban, akkor akár bérelhetsz is Karácsonyfát! De választhatsz olyat is, amelyet földlabdával együtt kínálnak. Luc,- nordmann,- vagy ezüstfenyő? Neked melyik a kedvenced?

2. TIPP: Dekorálj kedvedre!
Közeleg a fények és a díszek ünnepe!
Használd ki a fény játékát. Számtalan izzósor és fényjáték közül választhatunk. A hideg- és a meleg fehér színek, de a színes izzókból álló fénysorok is csodás hangulattal kecsegtetnek. Ráadásul nem csak bent, de kint is fényáradatba öltöztethetjük vele az otthonainkat. Idén válassz nagy gömböket a fára! Akár a kerti fát is mutatóssá teheted ezekkel a
szembeötlő méretű, arany,- ezüst színekben pompázó kerek csodákkal.

3.TIPP: Legyen a közös étkezés is az ajándékozás része!
Kerek e Világon nincs szívmelengetőbb ajándékozási gesztus az íncsiklandóan étvágygerjesztő ételeknél! Kápráztasd el szeretteidet az ízletes főztöddel! Válassz az elmaradhatatlan ünnepi hozzávalók közül és „öltöztesd” fenséges díszbe a
süteményeket! A hatás garantáltan nem marad el! Válaszd az illatos narancsot, a fahéjat, a szegfűszeget. Borítsd meg vaníliás cukorral az elkészült édes finomságokat. A finom fűszer kavalkád csábító, édeskésen finom illattal árasztja majd
el az otthonodat.

4.TIPP: Tégy hasznosat a fa alá!
Inkább a minőségre törekedj, mintsem a mennyiségre. A monumentális méretű, kellemetlen kacatok ideje lejárt. De akár meg is kérdezheted szeretteid, milyen ajándéknak örülnének. Tégy mellé kísérő ajándékot. Apró,- nagyobb gesztusként válogathatsz a számtalan bőrápoló, egészségmegőrző termék között. Férfiak és nők egyaránt örömmel alkalmazzák majd ezeket a hétköznapokon és így még az ünnepek elmúltával is emlékezni fognak arra, hogy ezeket tőled kapták.

 

 

 

Nem tudod, mit válassz? Gyere, segítek neked a döntésben! Még időben meg is érkeznek majd az ajándékok, hogy emiatt se kelljen aggódnod.


Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről