vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A legjobb fogfehérítős fogkrém tesztje I – A kezdet

Egyszer már írtam a fogfehérítésről, és akkor ajánlottam is egy szuper fogkrémet. Most viszont úgy döntöttem, hogy a szeptembert arra szánom, hogy jobban megismertessem Veletek ezt a terméket. Aki használja, maximálisan elégedett vele, ezért szeretném szélesebb körökben is felhívni rá a figyelmet, hogy több emberhez eljuthasson.

És hát hogy máshogy lehetne megmutatni valami hatékonyságát, mint egy teszttel. Alanyunk egy 23 éves egyetemista lesz, Krisztián. Róla annyit kell tudni, hogy szokott segíteni a Facebook oldalam kezelésével, és így a termékekkel is közelebbi kapcsolatban van. Mikor meséltem neki a fogkrémünkről kicsit szkeptikus volt, ezért megegyeztünk, hogy kap egyet ajándékba, cserébe hetente leírja nekünk a véleményét. Át is adnám neki a szót.

A kezdet

Sziasztok Vitalproject olvasók! Mint ahogy Dóra is említette, Krisztián vagyok, 23 éves és a Budapesti Gazdasági Egyetem Külker karán tanulok. Gimis koromban volt egy fogszabályzóm, ami miatt elég csúnya sárgák lettek a fogaim. Előtte és azóta is szépen mosom őket, de ez az állapot konstans maradt.

Mikor hallottam erről a termékről, nem fűztem hozzá komolyabb reményeket, hisz mások komoly kezelésekkel szabadulnak meg a sárga fogaktól, mit tudna egy fogkrém. Azóta utána olvastam, és elég sok pozitív véleményt találtam. Így most bizakodva vágok bele ebbe az egészbe, kíváncsi vagyok a végeredményre.

A kicsomagolás

A doboz teljesen minimalista, nem kihívó, látszik, hogy nem a dizájnnal akarják eladni a terméket. Én egy kicsit szétszedtem kibontásnál, de amúgy könnyen nyitható. Van hozzá egy használati utasítás is, amit bevallom nem olvastam el de biztos hasznos.

A fogkrém maga is ugyan az a dizájn, rajta van 17 nyelven, hogy mi is ez, látszik, hogy a világ minden részén használják. A képek minőségéért elnézést kérek, nem vagyok egy fotóművész.

Az első fogmosás

Kicsit tartottam az ízétől, mert kifejezetten rosszul vagyok az ilyen Sensodyne-féle gyógynövényes cuccoktól, de ez kellmesen semleges, szerintem bárkinek ízlene. Az állaga kevésbé ragadós, mint az átlag fogkrémeknek, nekem ez kidejezetten bejön. Kevésbé is hazbzik mint emihez eddig szoktam, viszont érezni apró szemcséket miközben mosom a fogamat, valószínűleg ezek fogják majd a kis ocsmány fogaimat fehérebbé tenni.

Csináltam egy elég csúnyácska képet a fogaim mostani állapotáról, és izgatottan várom a változást. Elsőre szerintem ennyi.

Zárás – Dóra

Kíváncsi voltam, hogy egy szkeptikus milyen véleménnyel lesz, mivel nekem már megvan a sajátom. A klinikai kutatások és sok ezer ember bizonyította már a hatást, de sokkal izgalmasabb így végigkövetni a folyamatot 🙂

Én már várom a jövő heti bejelentkezést, remélem Ti is! Ha nem akartok semmiről sem lemaradni, iratkozzatok fel addig is a hírlevelemre!

Ha Te is kipróbálnád fogkrémünket, hívj vagy írj bátran!

Ha pedig érdekel a sorozat többi része is, kattints a linkekre!

Második rész

Harmadik rész

Negyedik rész

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről