vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A V-I-T-A-L-I-T-Á-S KILENCES SZABÁLYA

Könnyű magasabb fordulatszámon pörögni a hétköznapokban, amikor erőnk teljében vagyunk. De ha alig bírunk felkelni az ágyból és egész nap csak vonszoljuk magunkat, akkor bizony nem csak az egész napnak, de a romantikus esténknek is búcsút kell mondani. Fáradtan pedig koncentrálni is sokkal nehezebb. Lassan ráeszmélünk, hogy valami nagyon nincsen rendben és feltesszük magunknak a kérdést: Vajon mi lehet a folyamatos fáradtságérzet oka? Minek köszönhető a koncentráció hiánya? S mi áll az érzékiségünk útjában? Az alábbi ajánlások betartásával Te is kiszállhatsz az állandó kimerültség érzet generálta negatív spirálból. Ne halogasd, kezdd el még ma!

Vigyázz a szívedre!
Mindent szabad a maga idejében. Kávézz, ha fáradt vagy! De csak akkor, ha tényleg úgy érzed, hogy szükséged van egy koffeinlöketre. Ne fogyaszd megszokásból.

Igyál vizet!
Az élet elixírje szinte bárhol a rendelkezésedre áll. Űzd el a fejfájást és légy fitt a hétköznapokban. A dehidratáltság első jele a fáradtság, a második pedig a fejfájás, ráadásul még éhségérzetet is okoz. Tegyél ellene és igyál meg naponta 2-3 liter vizet.

Tarts szüneteket!
Kövesd az 50+10 elvét. 50 perc munka és 10 perc pihenőidő feltöltődésre és a kis étkezések elfogyasztására. Kell a szünet! Az elmédnek azért, hogy megpihenjen, a testednek pedig azért, hogy átmozgasd.

Aludd ki magad!
Az alvás nem luxus! Az életünk hossza múlik rajta. Nem feltétlenül kell minden délután szunyókálni. Inkább töltsük el aktívan a napot, de ügyeljünk arra, hogy este idejében lefeküdjünk és legalább 7 órányit aludjunk.

Le a kolonccal!
Ha már nem bírod el, akkor tedd le gyorsan! Ne cipelj olyan terheket, amelyek alatt összerogy az elméd, a lelked, a tested. Szánj időt magadra, kérj segítséget, lazulj.

Indulj el!
Ragadd meg a lehetőségeidet! Ébredj fitten, légy energikus egész nap, romantikázz és aludd ki magad! Adok egy szuper tippet a fiatalságod megőrzéséhez: Szedd a Pharmanex ageLOC R 2 két komponensű étrend kiegészítőt! Az R 2 DAY a fizikai erőnléted, a szellemi frissességed és a szexuális étvágyad szinten tartásában segít, míg az R 2 NIGHT fiatalságod megőrzéséhez segíts hozzá.

Töltsd fel a szervezeted!
Tégy magadért, figyelj oda, mivel táplálod önmagad. Mottód legyen: „kevesebb cukor és több rost, zöldség és gyümölcs”.

Ápold tested- lelked!
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a testünk és a lelkünk rezdüléseire hallgassunk. Mert ha így teszünk, sok bajtól megkímélhetjük önmagunkat. A megelőzésnél pedig a legjobb módszer, ez köztudott.

Sportolj!
Mozgásra fel! Tedd be a kedvenc számod és űzd a kedvenc sportodat! A fáradtság, a depresszió és a lélek helyrebillentésének legjobb módszere, a hosszú élet záloga a test rendszeres megedzése, ne hanyagold el!

„Hasznos volt, igaz?”

Szeretettel:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről