vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A V-I-T-A-L-I-T-Á-S KILENCES SZABÁLYA

Könnyű magasabb fordulatszámon pörögni a hétköznapokban, amikor erőnk teljében vagyunk. De ha alig bírunk felkelni az ágyból és egész nap csak vonszoljuk magunkat, akkor bizony nem csak az egész napnak, de a romantikus esténknek is búcsút kell mondani. Fáradtan pedig koncentrálni is sokkal nehezebb. Lassan ráeszmélünk, hogy valami nagyon nincsen rendben és feltesszük magunknak a kérdést: Vajon mi lehet a folyamatos fáradtságérzet oka? Minek köszönhető a koncentráció hiánya? S mi áll az érzékiségünk útjában? Az alábbi ajánlások betartásával Te is kiszállhatsz az állandó kimerültség érzet generálta negatív spirálból. Ne halogasd, kezdd el még ma!

Vigyázz a szívedre!
Mindent szabad a maga idejében. Kávézz, ha fáradt vagy! De csak akkor, ha tényleg úgy érzed, hogy szükséged van egy koffeinlöketre. Ne fogyaszd megszokásból.

Igyál vizet!
Az élet elixírje szinte bárhol a rendelkezésedre áll. Űzd el a fejfájást és légy fitt a hétköznapokban. A dehidratáltság első jele a fáradtság, a második pedig a fejfájás, ráadásul még éhségérzetet is okoz. Tegyél ellene és igyál meg naponta 2-3 liter vizet.

Tarts szüneteket!
Kövesd az 50+10 elvét. 50 perc munka és 10 perc pihenőidő feltöltődésre és a kis étkezések elfogyasztására. Kell a szünet! Az elmédnek azért, hogy megpihenjen, a testednek pedig azért, hogy átmozgasd.

Aludd ki magad!
Az alvás nem luxus! Az életünk hossza múlik rajta. Nem feltétlenül kell minden délután szunyókálni. Inkább töltsük el aktívan a napot, de ügyeljünk arra, hogy este idejében lefeküdjünk és legalább 7 órányit aludjunk.

Le a kolonccal!
Ha már nem bírod el, akkor tedd le gyorsan! Ne cipelj olyan terheket, amelyek alatt összerogy az elméd, a lelked, a tested. Szánj időt magadra, kérj segítséget, lazulj.

Indulj el!
Ragadd meg a lehetőségeidet! Ébredj fitten, légy energikus egész nap, romantikázz és aludd ki magad! Adok egy szuper tippet a fiatalságod megőrzéséhez: Szedd a Pharmanex ageLOC R 2 két komponensű étrend kiegészítőt! Az R 2 DAY a fizikai erőnléted, a szellemi frissességed és a szexuális étvágyad szinten tartásában segít, míg az R 2 NIGHT fiatalságod megőrzéséhez segíts hozzá.

Töltsd fel a szervezeted!
Tégy magadért, figyelj oda, mivel táplálod önmagad. Mottód legyen: „kevesebb cukor és több rost, zöldség és gyümölcs”.

Ápold tested- lelked!
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a testünk és a lelkünk rezdüléseire hallgassunk. Mert ha így teszünk, sok bajtól megkímélhetjük önmagunkat. A megelőzésnél pedig a legjobb módszer, ez köztudott.

Sportolj!
Mozgásra fel! Tedd be a kedvenc számod és űzd a kedvenc sportodat! A fáradtság, a depresszió és a lélek helyrebillentésének legjobb módszere, a hosszú élet záloga a test rendszeres megedzése, ne hanyagold el!

„Hasznos volt, igaz?”

Szeretettel:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről