vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A legjobb fogfehérítős fogkrém tesztje II – Az első hét tapasztalatai + fogmosási tippek

Egyszer már írtam a fogfehérítésről, és akkor ajánlottam is egy szuper fogkrémet. Most viszont úgy döntöttem, hogy a szeptembert arra szánom, hogy jobban megismertessem Veletek ezt a terméket. Aki használja, maximálisan elégedett vele, ezért szeretném szélesebb körökben is felhívni rá a figyelmet, hogy több emberhez eljuthasson.

A sorozat első részét a kicsomagolásról és az első ízpróbáról itt találjátok.

Tippek a helyes fogmosáshoz

Egy hete folyik a tesztelés, ismét megkértem Kriszt, hogy ossza meg az élményeit. Ilyen rövid után valószínűleg még nem sok újat tud mondani, így készültem Nektek egy kis extrával is. Nem elég csupán a megfelelő terméket használni, nagyon fontos a helyes technika is. Lássuk is, hogy miről beszélek (forrás: Colgate)

A helyes fogmosás legalább két percet vesz igénybe. Nem tévedés: 120 másodpercet! A legtöbb felnőtt közel sem szán ennyi időt a fogmosásra. Legközelebb, amikor fogat mostok, mérjétek stopperórával az időt. A fogak megfelelő megtisztításához rövid, gyengéd mozdulatokkal használjátok a fogkefét, különös figyelmet fordítva az ínyszélre, a nehezen elérhető hátsó fogakra, valamint a tömések, koronák és egyéb fogpótlások körüli területekre. Alaposan tisztítsatok meg minden területet, a következők betartásával:

  • Tisztítsátok meg felső fogaitok külső felszínét, majd az alsó fogakét.
  • Tisztítsátok meg felső fogaitok belső felszínét, majd az alsó fogakét.
  • Tisztítsátok meg a rágófelszíneket.
  • A friss lehelet érdekében a nyelveteket is tisztítsátok meg.

Milyen fogkefét válasszunk, és milyen gyakran cseréljük?

A legtöbb fogászati szakember egyetért abban, hogy a lágy szálú fogkefék a legjobbak a foglepedék és az ételmaradékok eltávolításához. Emellett érdemes kis fejű fogkefét választani, mivel ezekkel jobban hozzá lehet férni a száj minden területéhez, a nehezen elérhető hátsó fogakat is beleértve. Sokak számára az elektromos fogkefe is jó választás lehet. Az elektromos fogkefével alaposan megtisztíthatók a fogak, különösen azok számára, akiknek a fogmosás problémát okoz, illetve akik korlátozott kézügyességgel rendelkeznek.

A fogkefét akkor kell cserélni, ha az elhasználódás jeleit kezdi mutatni, de legalább háromhavonta. Megfázás vagy más betegség után is fontos a fogkefe cseréje, mivel a szálakon korábban összegyűlt kórokozók újrafertőződést okozhatnak.

Az első hét tapasztalatai – Krisztián

Remélem, a fenti információk mindenkinek segítenek a megfelelő szájhigénia fenntartásához, most viszont átadnám a szót Krisztiánnak:

„Sziasztok Vitalproject olvasók, ismét én vagyok. Egy hete kezdtem a tesztet, és eddig elégedett vagyok a termékkel. Látható hatás nincs még, de az ízét rendesen megszerettem. Képpel most nem sokkolnék senkit, cserébe én is hoztam egy videót a helyes fogmosásról. Úgy voltam vele, hogy ha már belevetem magam a témába, rendesen csináljam. Nektek további szép napot, remélem hasznos lesz a videó:”

 

Én már várom a jövő heti bejelentkezést, remélem Ti is! Ha nem akartok semmiről sem lemaradni, iratkozzatok fel addig is a hírlevelemre!

Ha Te is kipróbálnád fogkrémünket, hívj vagy írj bátran!

Ha pedig érdekel a sorozat további két része is, kattints a lenti linkekre!

Harmadik rész

Negyedik rész

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről