vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Végállomás következik – mi a manó?!!!

Te kiszállsz?!…

Végállomás – Haha! Biztos hogy csak ott akarsz kiszállni? Én a helyedben azért még körülnéznék emitt- amott…
Tele a sajtó azzal, hogy az élet nem habos torta és persze nem is mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy elsőre elképzeltük. De ettől még nem kell rögtön a falnak menni!

A rossz hír az, hogy…

Minden miatt IS lehet idegeskedni, de az előtted tornyosuló kupacot jó szokás szerint neked kell ellapátolni.

Nyugi, van jó hír is…

Ha elpöccinted az életedet rágcsáló stressz- kukacot, akkor bizony nem kukacoskodik tovább.

Íme a megoldás- cunami, amitől tényleg jobb lesz!

  1. Add ki a furmányos „csúszmász” útját és állj meg egy pillanatra!
  2. Keress egy fantasztikus helyet ahol egyedül lehetsz egy órácskát.
  3. Ne gondolkodj! Csak engedd, hogy magával ragadjon a környezet. Érezd, ahogy símogat a szél, halld a madárka zengő dallamát, lélegezz! Szeresd magad, engedd el a feszültséget. Igen, a szobában is lehet! 😉

 

És ettől most jobb lesz nekem? – kérded

Yes! Igen, sokkal jobb lesz. Merthogy:

  1. boldogsághormonnal telsz el
  2. a stresszt és a szorongást kellemes érzésekre váltod
  3. elmúlik a gyötrő fájdalom, megjön a megoldás a problémára, és bizony már csukott szemmel is meglátod a fényt az alagút végén!

A Tiéd is!

Mindenkinek jár a jólét, a pihenés, a stressz mentes idő, az egészség, a szeretet és még mi minden mást említhetnék. Ugye, hogy neked is jár? Akkor hajrá! Ne rohangálj! Megállj! Meditálj! 

Tudod, a természetes szépség is belülről fakad. A szépség ára azonban nem feltétlenül pénzben mérendő. Szépségápolási termékekkel és vitaminokkal is megtámogathatod külső- belső egyensúlyodat.

VAN MÉG KÉRDÉS? Tedd fel nekem mindet! 😉 Te is figyelj oda magadra! Minél előbb, annál jobb, de tudd, hogy sosem késő elkezdeni. Csak az számít, hogy belevágj. Tippekért fordulj hozzám bizalommal.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről