vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Változtasd meg egy gyermek életét!

A megfelelő létkörülmények számunka annyira természetesek, hogy sokszor bele sem tudunk gondolni, milyen az, ha nem tudunk kimenni a csaphoz vízért, vagy lemenni a boltba élelmiszerért. Sokak számára azonban mindaz csak álom, ami itt Európában létminimum. Legtöbbjük semmit sem vétett, egyszerűen rossz helyre született. A segítség azonban sokszor egyszerűbb, mint az ember gondolná. Nem kell átutazni a fél világot ahhoz, hogy élelmet biztosítsunk a mélyszegénységben élő gyermekeknek. Egy apró segítség is hatalmas változást hozhat!

Mi az a „Tápláld a gyermekeket!”?

A NuSkin innovatív technológiáit alkalmazva lépett fel a gyermekéhezés ellen a Tápláld a gyermekeket!, vagyis a Nourish The Children program létrehozásával 19 évvel ezelőtt. A cég kutatói egy olyan tápanyagokban gazdag ételt fejlesztettek ki, amely mindent tartalmaz, amire egy gyermeknek szüksége van az egészséges fejlődéshez. Ez a VitaMeal kása, aminek az alapja kukorica és szójabab. Ebbe keverik a további vitaminokat és tápanyagokat, hogy teljes értékű étkezéssé váljon.

Sőt, ezzel nem csak az étkezésüket biztosítják! A VitaMealt a gyermekek az iskolában kapják, ismerős párhuzamot vonva ez egy ingyenes „menza” számunka. Sok gyermek kezdett el az étel miatt iskolába járni, akár naponta több kilométer gyaloglás ellenére is, hiszen otthon nem jutottak élelemhez. Ez hatalmas terhet vesz le a családok válláról is. A programnak köszönhetően az adott területek iskolázottsága is megnőtt, segítve a gyermekek szellemi fejlődését és egészséges szocializálódását. Egészségesek, közösségi életet élnek, és még tanulhatnak is.

Ma már több, mint 120.000 gyermek jut minden nap élelemhez oktatás közben.

A segítség pont olyan egyszerű, mint egy cipő vagy ruha megvásárlása az interneten, csak ebben az esetben néhány országgal arrébb van a szállítási cím, és egy kisgyermekhez kerül majd végül a termék. Egy tápláló VitaMeal csomag mindössze annyiba kerül, mint egy két fős gyorséttermi vacsora, és teljes hónapra biztosítja egy gyermek étkezését, napi kevesebb, mint 200 forintból. Ez pont az az aprópénz, ami még egy kávéra sem lenne elég.

Csatlakozz a programhoz, változtasd meg Te is egy gyermek életét!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről