vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Iskolába járnak, hogy ehessenek!

Elég merész kijelentés, pedig igaz! Otthonunk kényelméből nem szembesülünk ilyen problémákkal, így elég vegyes érzelmeket kelt bennünk egy ilyen kijelentés. Afrikában ez azonban a mindennapi életben maradáshoz szükséges.

Tudtad?

Évente több millió gyermek hal meg az alultápláltsághoz kapcsolódó okok miatt. Az öt évnél fiatalabb gyermekek halálát az esetek majdnem felében (45%-ában) az alultápláltság okozza, ez évente 3,1 millió gyermeket jelent.

66 millió általános iskolás korú gyermek éhesen ül be az iskolapadba, közülük 23 millió csak Afrikában.

Még felnőttként is kerülhetünk önhibánkon kívül reménytelen helyzetbe, de szívszorító belegondolni, hogy gyermekek milliói kénytelenek így élni mindennapjaikat.

A helyzet azonban nem reménytelen! Te is segíthetsz!

A Nourish the Children kezdeményezésen keresztül a Nu Skin tápláló élelmiszereket juttat az arra rászoruló gyermekeknek.

A VitaMealt a Nu Skin® fejlesztette ki kifejezetten alultáplált gyermekek és családok számára, ami nem tejalapú, hanem növényi alapú élelmiszer, amely minden ízlésnek és kultúrának megfelelő hozzávalók hozzáadását teszi lehetővé. Minden VitaMeal-csomag 30 gyermekadagot tartalmaz, vagy egy gyermek számára napi egy táplálékdús étkezésre elegendő ételmennyiséget egy hónapon át.

Miközben maga a VitaMeal nagyon fontos szerepet játszik a gyermekek életének javításában, az adományokkal az élelmiszereken felül az élet más területeire is hatással lehetünk. Ezek az élelmiszer-adományok lehetőséget teremtenek arra, hogy az emberek életét tanulással, munkával és az önellátás megismertetésével fejlesszék.

A VitaMeal adományok rendszerint iskolai programok keretében kerülnek szétosztásra, mivel a szegénységben élő szülők gyakorta az ingyenes ételért küldik iskolába gyermekeiket, így nem tartják őket otthon, hogy dolgozzanak.

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről