vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ugye te sem akarod mérgezni magad? De tudod-e hogy mégis ezt teszed?

Te melyiket választanád?
Hosszú élet rengeteg utazással, nevetéssel és élménnyel, vagy rövid beteges élet tartalmatlan hétköznapokkal?

Halott ételek? Kukába velük!
Egyre csak küszködünk az időhiánnyal és a nyakunkba szakadt feladatözönnel. Ezt kompenzálandó hajlamosak vagyunk megfeledkezni olyan dolgokról, amelyek igazán fontosak a saját életünkben. Az evéssel sincs ez másképp. Gyorsan letudjuk, mert szaladni kell tovább. Egyre gyorsabban és egyre kontrollálatlanabbul… DE
MEDDIG?
Manapság tömegszámra dolgozzák fel az ételnek szánt alapanyagokat. Nem is csoda, hogy amire az asztalra kerülnek, addigra a tápanyagok nagy része már a múlt homályába vész. Elmúlt 30 év, s a gyümölcsök és zöldségek tápanyag tartalma már csak negyede annak, ami elvárható lenne.

Megint a szokásos lemez? Ne már!
Kell a vitamin? Mondjuk ki, KELL. Különben az immunrendszerünk nem fog kitartani és megbetegszünk. De annak ellenére, hogy legtöbben még erre is figyelünk, mégis mérgezzük magunkat!

Számolj le a mérgekkel az életedben!
Ne csak a romlott kapcsolataidat szelektáld. Étrend kiegészítő- és vitamin között isvan ám különbség! Ne köss kompromisszumot és válaszd a legjobbat! Inkább ezért fizess, mint az orvosnak.

Felmerül a kérdés: „Akkor melyiket vegyem?”
Nem kertelek, mert engem is megmentett! A LifePak bizonyított. Egészséges szívet és érrendszert adott nekem. Betegségmentes életet kaptam tőle. Jó anyagcserét. Táplált izmokat és csontokat. Finom és feszes bőrt, hosszú életre szóló energiát.

Csodaszerek nincsenek
A LifePak nem csodaszer, de Omega 3-mal kombinálva garantáltan minőségi életet kölcsönöz. Top- minősítő eredményekkel végzett 3 bevizsgáló intézménynél is. De ez mit sem számít. Az egészég számít. TE SZÁMÍTASZ!

Nekem számít az életem. Nekem TE is számítasz. Ajánlom hiteles önmagamat.
Ajánlom a LifePak-ot. Tudok ajánlani mást is. Keress meg. Itt vagyok, segítek.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről