vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Tuti hajápolási tippek 2022 nyarára

Megnyerő külsőnk egyik legfontosabb feltétele a rendezett és egészséges haj. Megéri figyelmet fordítani rá, hisz az egyik első külső tényező, amit mások megnéznek rajtunk. Az egészséges haj titka nem is egy atomfizika, apró odafigyeléssel bárki hajápolás-mester lehet!

A hajápolás alapja

Hajunk azért nem csak úgy, hipp-hopp nő ki a fejünkön, fontos, hogy honnan indul, és mi van alatta. Történetesen a bőrünk a legnagyobb méregtelenítő szervünk, így a fejünkön is rendszeresen felszabadulnak bizonyos anyagok, amelyek aztán a hajunkra kerülnek.

Ahhoz tehát, hogy egészséges és persze dús legyen a hajunk, egészségesnek kell lennie a fejbőrnek is. Ez a feltétele annak, hogy megelőzzük például a hajhullást, a környezeti és egyéb hatások pedig a hajszálak egészségét befolyásolják, erre is figyelni kell.

A hajunk folyamatosan megújul

Bár nem vesszük észre, a hajunk rendszeresen megújul. Nem mindig ugyanúgy és ugyanakkor, sok minden befolyásolja ezt a körforgást. Ha a hajhagymákat sikerül hatékonyan táplálni, akkor a lehető legideálisabb állapotot idézzük elő: a hajunk a növekedés egy fázisában hosszabbat időz, így vastagabb és dúsabb lesz a végeredmény.

A hajszál és a hajgyökér szerkezete és egészsége is befolyásolható, a megfelelő tápanyagok és hajápolás segítségével. A hajhagyma fölött termelődik az a faggyú, amely felelős a hajszál fényességéért és puhaságáért. Ahogyan korosodunk, ez a faggyútermelődés mérséklődik, így az üde és friss színek után elkezd öregedni a hajunk is.

A tengeri alga a hajápolás jövője

Klinikai kutatások támasztják alá, hogy a tengeri alga kivonata a hajunk kezelésében rendkívüli hatékonysággal bír. Léteznek olyan samponok és hajkezelő krémek, amelyek tartalmazzák ezt a TERMÉSZETES anyagot. Fontos ezt kihangsúlyozni, hiszen senki sem szereti a különböző vegyi anyagok szervezetbe jutását, jobb a természetre bízni testünk ápolását. A megfelelő vitaminokkal a hajhagymáink is jobban érzik magukat, és fejbőrünk is kíméletes mindennapoknak néz elébe.

Az általam is használt hajápoló balzsam egy szabadalmaztatott módszerrel ad vitalitást a fejbőrnek, ráadásul európai laboratóriumokban tesztelték a krémet.

De nemcsak akkor kell közbeavatkozni, ha érezzük, valami nem stimmel a hajunkkal, a legideálisabb a folyamatos regeneráció, a preventív hozzáállás, a megelőzés.

Ehhez megfelelő sampon használata javasolt, ez ügyben is nyugodt szívvel ajánlhatok egy bizonyos termékcsaládot. Csak néhány természetes kivonat, amelyeknek klinikailag bizonyították hatékonyságát a hajápolás terén: quinoa, grépfrút- és fenyőmag-kivonat, aloe barbandesis levél, lonc, kamilla, rozmaringlevél, borsmenta-kivonat, avokádóolaj, gyapotvirág-kivonat.

Nem ugyanolyan a hajunk, és az sem mindegy, milyen életkorban vagyunk – ez is befolyásolja a fenti termékek ajánlhatóságát.

Ha rám hallgatsz, ezt választod!

Fedezd fel a dús, erős és fénylő haj titkát fejbőr- és hajápoló termékcsaládunkkal, melyek közös erővel dússá, erőssé és ragyogóvá teszik a vékony szálú, töredezett és idősödő hajat. Termékeink elősegítik a dús, vastag szálú és ragyogó hajat, amelyet napról napra erősebbé és egészségesebb megjelenésűvé* tesznek.

A további részletekért és a rendeléssel kapcsolatban keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy Messenger üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről