vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Teljeskörű bőrápolás? Igen!

Nem létezik egyszerűen ápolható bőr. Mindegyik típus folyamatos törődést igényel, és ugyanúgy megérzi a hosszú, dolgos hetek gyötrelmeit, mint Te. Szerencsére a Nutricentials termékcsalád segít átvészelni a városi élet göröngyeit jelentő késő esti fennmaradásokat, a szennyeződést és az UV-sugarakat. A kívül-belül megújult Nutricenticals termékcsaládunk fenntartja a bőröd egyensúlyát, megvédi a stresszoroktól, késlelteti a bőröregedés jeleinek kialakulását. Ha az éjszakai fények és a nyüzsgő városi utcák szerelmese vagy? Akkor a Nutricentials neked való.

Bőröd igényeire szabhatod a bőrápolási rutinod, mivel a teljes Nutricentials termékcsalád 13 készítményt foglal magában, és olyan készítményeket is kínál, amelyekkel egy kis extra kényeztetést biztosíthatsz bőröd számára. A termékvonal a normál – száraz és a zsíros – vegyes bőrre egyaránt megoldást kínál.

Mit tartalmaz a termékcsalád?

A Nutricentials termékcsalád tizenhárom termékkel került bevezetésre:

Három arctisztító

 1. HydraClean Creamy Cleansing Lotion (krémes arctisztító)
 2. Day Away Micellar Beauty Water (micellás szépítő víz)
 3. To Be Clear Pure Cleansing Gel (mélytisztító zselé)

Két tonik

 1. In Balance pH Balance Toner (pH-kiegyensúlyozó tonik)
 2. Here You Glow Exfoliating Toner (hámlasztó tonik)

Öt hidratáló

 1. Day Dream Protective Lotion Lightweight Day Moisturizer SPF 30 (könnyed nappali hidratálókrém)
 2. Day Dream Protective Cream Creamy Day Moisturizer SPF 30 (nappali hidratálókrém)
 3. Thirst Fix Hydrating Gel Cream (gél állagú hidratálókrém)
 4. Dew All Day Moisture Restore Cream (hidratálókrém)
 5. Moisturize Me Intense Hydrating Cream (intenzív hidratálókrém)

Egy maszk

 • Spa Day Creamy Hydrating Masque (krémes hidratáló maszk)

Egy arcradír

 • Brighter Day Exfoliant Scrub (mélytisztító bőrradír)

Egy szérum

 • Celltrex Always Right Recovery Fluid (regeneráló szérum)

A bioadaptív bőrápolás

 • Miről is van szó?

Ha valami bioadaptív, az képes a változó környezetéhez való alkalmazkodásra. A mi esetünkben az összes új krém és szérum – tehát a leöblítést nem igénylő termékek – pontosan ebben segíti a bőrt.

 • Miért fontos?

A bőrünkre nehezedő legtöbb teher közvetlenül a környezetünkből származik, és a bőrnek különböző igényei vannak a különböző helyzetekben. Ha segítesz a bőrnek alkalmazkodni a környezetéhez, ellenállóbbá válik a mindennapos kihívásokkal szemben.

 • Hogy működik?

A kulcs a bioadaptív növényi keverékünkben rejlik. Kivonatokat készítettünk öt olyan növényből, amelyek extrém körülmények között is jól érzik magukat, és bőrbarát formulákat alkottunk belőlük. Ezek az összetevők – az összes leöblítést nem igénylő termékünkben – segítik az arcbőrt a környezetéhez való alkalmazkodásban, ezáltal ragyogó megjelenést kölcsönöznek neki még akkor is, amikor szembe kell néznie a szennyezett légkörrel, a stresszel, az UV-sugarakkal stb.

A tudomány

 • Mitől olyan egyedülálló a bioadaptív bőrápolás?

A Nutricentials az első olyan bőrápolási termékcsalád, amely egyedülálló tudományunkat bioadaptív növényekkel ötvözi. Mivel ez a rendszer segíti bőröd alkalmazkodását, búcsút inthetünk a bőrtípus szerinti termékeknek. Minden 18 éven felüli használhatja – légy 25 vagy 75, élj a belvárosban vagy távoli vidéken!

 • Miért éppen ezeket a növényeket választottuk ki?

Mind az öt növényt saját egyedülálló tulajdonságai és ellenállóképessége miatt választottuk ki. Azonban nem csupán inspirációként szolgálnak. A megfelelő módszerrel számtalan jótékony hatással szolgálnak a bőr számára.

 • Hogyan működnek együtt ezek a hatóanyagok a bőrrel?

Itt jön képbe a tudományunk. Először természetes enzimekkel kezeljük a bioadaptív növényi összetevőkből álló keverékünket, és imitáljuk, hogy miképp kell a bőrnek viselkednie ahhoz, hogy lebontsa ezeket a kivonatokat. Ezt követően alaposan megtisztítjuk és átszűrjük a keveréket, hogy csak a leghasznosabb része maradjon hátra. Ebből kifolyólag magasabb lesz a keverék biológiai hasznosíthatósága.

 • Mi a HydraFlex keverék?

A HydraFlex keverék azoknak az összetevőknek az egyedülálló keveréke, amelyek kizárólag a Celltrex Always Right regeneráló szérumban találhatók. Minden egyes pillanatban alkalmazkodik a bőr környezetéhez. Vizet vesz magához, és szükség szerint meggátolja a nedvességveszteséget, ezáltal biztosítja, hogy a bőr minden helyzetben kellően hidratált legyen.

 • Hogyan védi a bőrt a Nutricentials a kék fénnyel szemben?

Mindkét nappali hidratálónk olyan összetevőket tartalmaz, amelyek csökkentik a kék fény, az infravörös és az UV-sugárzás negatív hatásait.

Bőrtípusok

 • Valamelyik termék az én bőrtípusomon is használható?

Igen, mind a tizenhárom. A Nutricentials a preferenciákról szól, vagyis mindegyik termék használható a bőrtípusodon. Még a különböző textúrák között is válogathatsz – ezzel is még inkább személyre szabhatod a bőrápolási rutinodat.

 • A Nutricentials minden bőrtípuson használható?

Természetesen. Formuláink zsíros, száraz és érzékeny bőrön is használhatók. A Nutricentialsszel búcsút inthetsz a bőrtípusoknak, és kiválaszthatod a neked tetsző terméket. A fennhagyható termékek nem komedogének, vagyis nem tömítik el a pórusokat, tehát még a sűrű krémeket is bárki választhatja.

 • A fiatalabb vagy az idősebb korosztály számára előnyösebbek?

Habár a Nutricentials leginkább a 25-35 éves korosztály bőrproblémáira nyújt megoldást, bárki választhatja, aki elmúlt 18 éves. Végtére is mindnyájan gyönyörű bőrre vágyunk, és meg is érdemeljük, hogy ragyogó legyen a megjelenésünk! Ebben válhat a segítségedre ez a termékcsalád, függetlenül attól, hogy ki vagy és honnan származol.

A Nutricentials használata

 • Használhatom a Nutricentialst a saját termékeimmel?

Természetesen. Bármelyik Nutricentials termékkel kiegészítheted a már létező bőrápolási rutinodat, de készíthetsz egy újat is, amely csak Nutricentials termékeket tartalmaz. Ez csak rajtad múlik.

 • A Nutricentials fenntartható?

A fenntarthatóság az egyik legfőbb céljunk. Szeretnénk, ha 2030-ra 100%-ig fenntarthatóvá válna a csomagolásunk. Ezt a törekvésünket remekül tükrözi a Nutricentials. A termékcsalád összes doboza 100%, tubusa pedig 35% fogyasztói felhasználás után újrahasznosított műanyagból készül. A csomagoláshoz felhasznált karton az FSC hitelesítésével (FSC™ C107989) rendelkezik.

 • Használhatom a Nutricentialst és a LumiSpát is?

Természetesen. Nyugodtan használd vegyesen a termékeket, és alkosd meg saját, személyre szabott bőrápolási rutinodat! Az ageLOC LumiSpa System használatát kövesse például valamelyik Nutricentials tonik!

Amennyiben további kérdésed van, esetleg rendelni szeretnél, keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről