vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Húsvéti kedvezményáradat! :)

Mint tudjátok eljött a TAVASZI KEDVEZMÉNYEK ideje! Likeold illetve kövesd Instagram oldalam/vagy oszd meg hivatalos facebook oldalam és írj róla véleményt és azonnali kedvezményhez jutsz következő rendelésedből. Nem szűkölködtünk az akciókkal, így reméljük mindenki megtalálja azt a terméket vagy termékeket amire szüksége van!

Részletes tájékoztatás a kedvezményes időszakról alábbi sorokban megtalálod! 🙂 

Akcióban résztevő termékek

Fogfehérítő fogkrém

Legkeresettebb, örök közkedvelt termékeink egyike! Látványos eredmények, rövid idő alatt. Számos cikkünk foglalkozott ismertetésvel és a pozitív eredmények bemutatásával. Örömünkre!

Részletesebb ismertető:

 • Fehérítő
 • Cukormentes
 • Biztonságos és hatásos
 • Peroxidot nem tartalmaz
 • Megelőzi a fogszuvasodást
 • Irritációmentes
 • TERMÉSZTES összetevők

A ragyogó és elbűvölő mosolyért! 🙂

Hajápolás – „Természetes összetevők, szemmel látható eredmény”

Sampon család

Regeneráló sampon

Ne tagadja meg hajától, amit megérdemel! Néhány sampon megfosztja a hajat természetes nedvességtartalmától, kiszáradt és fakó hajat eredményezve. A  regeneráló sampon egyszerre tisztít és hidratál, miközben gyapotvirágkivonattal állítja helyre a kéregállomány egészségét, a kompromisszumok nélküli tisztaságért. Most gyengéden eltávolíthatja a szennyeződéseket megfelelő hidratálást biztosítva hajának és visszaadva fiatalos erejét és egészségét mindössze hét nap alatt.

 • Gyapotvirágkivonat – kisimítja a kutikulát, megóvja a haj keratinszerkezetét és hét aktívan együttható oligoszacharid segítségével hidratálja a hajat.
 • Búzaprotein – ciszteint tartalmaz (kulcsfontosságú aminosav), amely segít helyreállítani a roncsolódott, festett, illetve mechanikai károsodást szenvedett haj egészségi állapotát.

Hidratáló sampon

Oázis a túlterhelt fürtöknek.
Ha a túl sok szárítástól, a kezelésektől és a festéstől haja fénytelen és gyenge, enyhítse nedvesség iránti igényét az egyedi hidratáló samponunkkal! Gyapotvirág kivonatot, természetes szterolokat és shea vajat tartalmaz, így ez a tápláló sampon nedvességgel tölti fel fürtjeit és helyreállítja a haj külső kutikula rétegének ellenálló képességét mindössze hét nap alatt – a ragyogóan egészséges hajért!

Tartást és dús hatást biztosít minden típusú hajnak.

Mélytisztító sampon

Fedezze fel újra haja természetes erejét!
Az első napon a mélytisztító sampon alaposan tisztítja a hajat, anélkül, hogy megfosztaná természetes nedvesség tartalmától, a könnyebben kezelhető hajért. A hetedik napra haja ellenállóbbá válik. Shea vaj kivonat tartalmának köszönhetően ez az erőteljes tisztító hatású készítmény hozzátapad a szennyeződésekhez, a nikotinhoz, klórhoz és más külső szennyezőanyagokhoz, és Ön a samponnal együtt kiöblíti azokat. Haja tisztább, fénylőbb és könnyebben kezelhető lesz már az első hajmosás után.

 • Gyapotvirágkivonat – kisimítja a kutikulát, megóvja a haj keratinszerkezetét és hét aktívan együttható oligoszacharid segítségével hidratálja a hajat.
 • Shea vaj kivonat – méregtelenítő vegyületként működik, eltávolítja a klórt, a nehézfémeket, a nikotint, a kipufogógázt és más környezeti szennyeződéseket a hajból.
 • Csalán – tisztítja a hajat és segít egyensúlyban tartani a faggyútermelést

Sampon és hajbalzsam

Ez a 2 az 1-ben termék a haját puhává és fényessé varázsolja. A polinéz emberek a hatóanyagként használt természetben fellelhető növény gumószerű, fürtös virágából nyert kivonatot generációk óta használják a hajuk alapos tisztítására és kondicionálására.

A hatóanyag a gyömbér virágából nyert kivonat. Ez a formula a hajat tisztává, könnyen kezelhetővé és fényessé varázsolja.

Korpásodás elleni sampon

Gyógynövényes sampon, amely hatékonyan szünteti meg a korpát. Gyengéden tisztítja és kondicionálja a fejbőrt, egészséges külsőt kölcsönözve ezáltal hajának.

 • Az iszalag levelét, a zsályát és a csalánt az észak-amerikai indiánok a száraz, pikkelyes bőr megnyugtatására használták.
 • Cinktartalmának köszönhetően segít eltüntetni a korpát és megszünteti a viszketést és a hámlást a fejbőrön.

Sampon és hajkezelés a vitalitásért (2 külön termék (sampon, hajkezelés))

Akár derült égből villámcsapásként ér bennünket, akár genetikailag kódolt: hajunk állagának változása olybá tűnhet, mintha beköszöntött volna a vég. Ám a tétlen aggódás helyett nem érdemes inkább mindent megtenni hajának jövőbeli védelme érdekében?

Az egész életen át tartó egészséges hajkorona megvalósításáért ez a különleges sampon, szabadalmazott technológiát alkalmazva serkenti fejbőre és haja vitalitását! A különleges összetevőket tartalmaz, egy klinikailag bizonyított, európai laboratóriumban kifejlesztett tengeri alga-kivonatot. A készítmény ismét ellátja ásványi anyagokkal a fejbőrt, egyben hidratálja haját – a különleges készítmény segít abban, hogy haja dúsnak érződjön és hasson! A haj maximális vitalitásának érdekében revitalizálja a fejbőrt, így a sampon az Ön kezébe adja az igazán hatásos hajápoló technológiát!

 • Egészséges, dús hajat varázsol.
 • Revitalizálja és erősíti a hajat.
 • Növeli a kulcsfontosságú tápanyagok és vitaminok eljuttatását a hajhagymába.
 • Ásványi anyagokkal látja el és hidratálja a hajat, így növeli a haj volumenét és fényét.
 • Biztonságos, allergén-mentes, és bőrgyógyászok által tesztelt.

Balzsam család

Könnyű hidratáló balzsam

Hidratálást biztosít anélkül, hogy elnehezítené a hajat!
Elege van abból, hogy választania kell a hidratált és a dús haj között?!
Tajtékvirágkivonat tartalmának köszönhetően helyreállítja a roncsolódott haj állapotát és megóvja azt a további károsodástól. Aminosav tartalmával a hajat maximálisan könnyen kezelhetővé teszi. Érzéki hidratálást biztosít hajának anélkül, hogy elnehezítené fürtjeit! A haj már mindössze hét nap alatt könnyebben kezelhetővé válik, ez az egyedülálló készítmény azonnal javítja a hajszál állapotát, az élettel telibb, fiatalosabb külsejű és közérzetű hajért!

 • Tajtékvirág – dús hatást biztosít anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Segít megőrizni a hajszálak természetes nedvességtartalmát, ami dúsabb hajat eredményez.
 • Aminosavak – a maximálisan könnyen kezelhető hajért.

Gazdag hidratáló balzsam

Élvezze a fiatalos ragyogást!
A „Gazdag hidratáló balzsam” a tudomány eredményeit használva biztosít magasabb szintű luxus hajápolást. Alacsony pH értékének köszönhetően lezárja a kutikula pikkelyeit, megakadályozva ezáltal, hogy a hajszál veszítsen nedvességtartalmából. A hidratáló összetevők kombinációja pompás ragyogást eredményez. Amíg a shea vaj átitatja haját a természetes olajokhoz hasonló lipidekkel, a tajtékvirág helyreállítja a roncsolódott hajszerkezetet és megelőzi a haj kiszáradását, töredezetté válását, revitalizálva ezáltal haját, mely így fiatalosabb és ragyogóbb külsőt ölthet.

Hajpakolás

Rögzítse a ragyogást egész héten át!
Haja egész héten át helytáll Önért, hálálja meg ezt a  küönleges megújító hajpakolással! Úgy alakítottuk ki, hogy a hajszál belsejébe hatolva hidratálja a hajat, megháromszorozva a roncsolódott haj erejét. Különleges formulát tartalmaz, ez az újonnan kifejlesztett kutikula kisimító vegyület, valósággal összeragasztja a kutikula pikkelyeit, ezáltal megerősítve azt. Ez a pakolás segít megelőzni a töredezett hajvégek kialakulását, simává, könnyen kezelhetővé téve haját mindössze hét nap alatt.

Természetes hajbalzsam

Ez a hajbalzsam minden hajtípusra alkalmas, dússá, csillogóvá, puhává és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

Gyömbér virágából nyert kivonat. Ez a formula a hajat tisztává, könnyen kezelhetővé és fényessé varázsolja.

Gyakori használatra is alkalmas.

Egészséges táplálkozás

„Egyedi elixír”

Szeretne egy kortyot az élet ízéből?

Akkor öntsön magának és kóstolja meg!

Az egyedi ital 12 féle különböző zöldség és gyümölcs koktélja, melyet gondosan úgy válogattunk össze, hogy az ízlelőbimbói elkényeztetése mellett az igényeit is kielégítse. Hiszen amikor Európa legjobb zöldségei és gyümölcsei egyesülnek a farkasbogyó, homoktövis és acerola fejedelmi hármasával, végeredményben Ön aratja le a jutalmakat!

Erősítse meg oxidatív védelmét és segítsen megőrizni bőre természetes ragyogását. Az egyetlen üdítőitalba sűrített sok-sok jóság ideális szövetségessé emeli az egészséges étrend és életvitel frontján:

 • Ez a narancsszínű üdítőital karotinoidokat tartalmaz és gazdag C-vitaminban, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a normál kollagénképződéshez a bőr normál működésének fenntartásához.
 • A  természetesen jelen lévő karotinoidoknak köszönhetően bőr karotinoid érték kvalifikált.

Omega-3 gyerekeknek

Az omega-3 EPA és DHA nagy mennyiségben a tengeri halakban található, amely étrendünkből szinte teljesen hiányzik!

A halolajban található omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését és működését.

Javul gyermekünk memóriája, koncentrációs és problémamegoldó képessége, könnyebbé válik számára a tanulás. Továbbá az omega-3 az immunrendszer normális működéséhez is elengedhetetlen.

Gyermekeknek

Sampon és tusfürdő hibiszkusszal, gyermekeknek

Az ősi közösségek régóta használnak különleges virágokat és növényeket a gyermekek fürdetésekor. A sampon és tusfürdő hibiszkuszvirág kivonatot tartalmaz, amelyet a dél-ázsiai és közép-amerikai ősi kultúrákban hidratálásra, valamint a fejbőr tisztítására és karbantartására alkalmaztak.

Most Ön is megismerheti a világ legtávolibb tájáról érkező, generációkon átörökített szülői bölcsességet, hogy a gyermekéről a lehető legtökéletesebben gondoskodhasson. Kipróbált és megbízható ősi gyógynövényi megoldást kínál, amelyet a vezető etnobotanikusokkal végzett közös munka tökéletesít. Ez a gyengéd, hatásos termék olyan testápolást kínál gyermekének, melynek hatását az idő már bizonyította.

Szépség nagydíjas testápoló vaj (gyermekeknek is!)

Táplálja bőrét a hidratáló sheavajjal és az afrikai baobab fa gyümölcsével! Ezek a kipróbált etnobotanikumok bőrét érezhetően simává és rugalmassá teszik, hogy az egész nap megőrizhesse puhaságát.

Minden testápoló vaj megvásárlása után az alapítványunk számára 0,25 USD-t adományoz Malawiban a „Remény magjai” projekt számára. Tökéletes módja annak, hogy egyszerre törődjön bőrével és az Önt körülvevő világgal!

Krémek

Éjszakai krém

Kényeztesse magát a gazdag megújulás élményével minden este!

Az éjszakai krém egy gazdag hidratáló krém, amely látványosan csökkenti az apró barázdák, ráncok és pórusok megjelenését, így Ön ragyogó, sima és finom bőrrel ébred! Ez az exkluzív krém különleges hatóanyagot tartalmaz, hogy felvegye a harcot az öregedést kiváltó belső tényezők ellen. Emellett a különösen enyhe összetevői a bőr saját szerkezetét utánozva, annak természetes éjszakai megújulási folyamatát kiegészítve együttesen mélyhidratáló, bőrfiatalító hatást váltanak ki.

 • Különösen enyhe összetevői a bőr saját szerkezetét és összetételét utánozva csökkentik a bőrérzékenységet, továbbá természetes hidratáltsági tulajdonságai felborítása nélkül juttatja a bőrbe az elsődleges hatóanyagokat.
 • A bőr saját szerkezetével együttműködve fejti ki hatását, annak természetes éjszakai felfrissülési és megújulási folyamatát kiegészítve megerősíti a bőr természetes védelmi hálózatát az erősebb és rugalmasabb bőr érdekében

Bőrmegújító krém

Száraz, vagy érett bőrtípusra.
Bőrét lágyabbnak, simábbnak és kevésbé fáradtnak érzi majd. Az apróbb barázdák halványabbnak tűnnek. Az aktív összetevők különleges keveréke okán bőre üdébbnek és fiatalabbnak tetszik.

 • Aloe Vera – bőrtápláló hatásáról közismert.
 • Algakivonat – a brazíliai tengerpartról származó algakivonatot a bőrápolási előkészületek során alkalmazzák a szárazság elleni védelem okán.
 • Méhpempő – a méhkirálynő táplálékforrása, mely nedvességmegkötő fehérjékben gazdag.
 • Tokoferol-acetát (E-vitamin acetát) – kiváló hidratáló, tápláló és antioxidáns.
 • Tokoferol-linoleát (E-vitamin linoleát) – progresszív E-vitamin forma, mely a lágy és sima bőrt segíti elő.
 • Pantenol – a B-vitamincsalád tagjaként a pantenol egy revitalizáló táplálószer.
 • Allantoin – a pozdor növényből származik, nyugtató hatása okán alkalmazzák.

Arctisztító bőrradír

A mikrodermabrázió — azaz mikro-bőrkoptatás — mára az egyik népszerűbb nem sebészeti kozmetikai eljárássá vált. Jelentős időbeli és anyagi ráfordítással emberek ezrei végeznek archámlasztást nap mint nap. Nők és férfiak egyaránt törekszenek visszafordítani a káros napsugárzás, a bőr nem megfelelő állaga, az öregedés és a környezeti ártalmak által okozott bőrkárosodásokat.

A szakemberek által végezhető mikro-bőrkoptatás kényelmes alternatívájaként az arctisztító bőrradír üde, egészséges arcbőrt biztosít, hogy Önnek maradjon ideje arra, ami igazán fontos.

Radíroz és gyengéden tisztít a lélegzetelállítóan sima, puha, egészségesen ragyogó bőr eléréséért.
Fiatalosabb megjelenésű arcbőrt eredményez.
E fantasztikus terméket otthon is használhatja, így a professzionális kezelések helyett elérhető áron, otthona kényelmében szépülhet. Olyan eredményeket nyújt, melyekről a klinikai tesztelés bebizonyította, hogy megfelelnek egy szakember által végzett mikrodermabráziós kezelésnek.

Arclemosó

Az arclemosó tíz százalékos aktív, hatékony C-vitamin tartalmával a kapható legkiválóbb öregedésgátló arctisztítók közé tartozik.

 • Kisimítja a barázdákat és a ráncokat.
 • Elősegíti a feszesebb, fiatalosabb arcbőr kialakulását.
 • Kiegyensúlyozza a bőrtónust azáltal, hogy halványítja a sötét foltokat és elszíneződéseket.
 • Tiszta, friss és lágy érzetet ad a bőrnek.
 • Olyan szabadalmaztatott víznélküli készítmény, mely 10 százalék aktív, szabadon áramló C vitamint (L-aszkorbinsavat) juttat a bőrbe.

Tengeri iszapmaszk

Egyszerű és természetes módja annak, hogy bőrét puhává, simává, tónusosabbá varázsolja. Tengeri növényeket tartalmazó maszk, amely eltávolítja a szennyeződéseket a bőr mélyrétegeiből. Nagyon finom szemcsés iszapot tartalmaz, ezáltal felfrissíti bőrét, és megújult, egészséges külsőt kölcsönöz arcának. Minden bőrtípusra kiválóan alkalmas.

Brit Columbia egy távoli tölcsértorkolatában rakódott le ez a finom szemcsés agyag, amely magába szívja a szennyeződéseket és a felesleges olajat.

Kedvezmény (Spring sale):

0 – 10.000.- (2000 HUF)     [0-35 EUR (6 EUR off)]

10.000. –      (4000 HUF)   [35- EUR (11 EUR off)]

Tavaszi kedvezmény részvételi időszaka 2022.04.15.- 04.22.

Kupon felhasználási határideje: 2018. IV. 30.

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről