vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Szeretnél Te is 100 évig egészségben élni?

Az immunerősítés, a méregtelenítés és a lúgosítás kérdéskörei alapozzák meg legátfogóbban az egészségben eltöltött életéveink számát. Több esetben speciális táplálkozással, teakúrákkal és életmód váltással már gyógyíthatatlannak nyilvánított betegeken is bekövetkezett a javulás.

A betegség megelőzésének fontossága

Én most elsősorban nem a betegségekről szeretnék beszélni, hanem azok megelőzéséről, hiszen ez még a mi kezünkben van. Szervezetünkben az antioxidánsok és a szabadgyökök folyamatos harcot vívnak egymással.

Sose felejtsük el, hogy minden döntés kérdése és a döntéseket naponta mi hozzuk meg az életünkkel kapcsolatosan.

A szervezeted antioxidáns-szintjének fontossága

Szervezetünk automatikus „hibajavító” rendszere az antioxidánsok és szabadgyökök számának nagyságától függ a legjelentősebben. A szabadgyökök, – ha nem sikerül semlegesítenünk – károsítják a szervezetünket és elkezdődnek a betegségek. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen arányban vannak jelen szervezetedben az őket helyretenni képes antioxidánsok, keress bátran elérhetőségeim egyikén, és megmérem neked! 🙂

Rajtad áll minden!

Általános nézet, hogy nem törődünk a kis döntéseink hatásával, hiszen azt hisszük, hogy „én nem, csak a szomszéd lesz beteg, minek is foglakozzak a megelőzéssel”.

Szeretnék megosztani néhány tudományosan is alátámasztott gondolatot az egészség megőrzése érdekében:

  • Végezz testmozgást, amely akár már egy napi 30 perces intenzív sétával is elkezdhető, mindenki számára elérhető, s ez fokozza a zsíranyagcserét.
  • Agytornáztasd magad, amely nyelvtanulással, keresztrejtvény fejtéssel, olvasással, játékokkal megoldható.
  • Fontos a könnyű, napi többszöri, de kevés egészséges táplálkozás.
  • Folytass aktív életmódot, foglald le magad! Aki nem érzi fontosnak magát, az szociálisan öregszik. Különböző klubok, rendezvények, tánciskola minden korosztály számára elérhető.
  • Légy optimista! A pesszimista embereket gyakran elkerülik. Te sem szeretnél szomorkodni egy másik ember társaságában és sokkal jobban érzed magad, ha felvidítanak. A sok nevetés felüdít.
  • Lehetőség szerint használj gyógyszerek helyett gyógynövényeket. A gyógyszerek kezelik a bajt, a gyógynövényekkel megelőzhetjük azokat. Szerinted melyik a hosszan tartóbb megoldás?

Nem csak Japánban élhetsz 100 évig! Írj, és elmondom, hogyan tudok segíteni!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről