vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Szállj szembe az ősszel, és őrizd meg bőröd hidratáltságát!

Most, hogy beköszöntöttek a hűvösebb hónapok, ismét előtérbe kerültek a testápolók. Mai cikkemben testvajunkról fogok írni, ami hidratáló sheavajjal az afrikai baobab fa gyümölcséből készült. Simává, rugalmassá és egész nap puhává teszi a bőrt, valamint 2011-ben el nyerte a JOY szépség nagydíját is.

Miért ilyen népszerű?

Nagyon könnyen eloszlatható a bőrön, gyorsan beszívódik és nem kelt zsíros érzetet. A bőr csak egészségesen fényes és selymes lesz utána, nem lesz zsíros hatású vagy ragadós. Nagyon finom, különleges illata van, ami viszont nem hivalkodó és sokáig megmarad a bőrön.

A hidratáló hatása kiemelkedő, hiszen az egészen száraz bőrfelületeket is néhány nap alatt rendbe teszi. Nekem a kezem és a lábszáram a legkritikusabb ebből a szempontból, és ezeken remekül működik, de simán megbirkózik a száraz könyökkel és térddel is. Ha este fürdés után bekenjük vele magunkat, még másnap este is érezni a hatását. Nem kell túl sokat használni belőle, így nekem hónapokig elegendő.

Legfontosabb előnyei: 

  • Egész napos hidratálást nyújt a rugalmas, egészséges bőr érdekében.
  • Jótékony hatású antioxidánsokat tartalmaz.
  • Puhává varázsolja a száraz bőrt.
  • Idővel rugalmasabbá teszi a bőrt.
  • Természetes módon ápolja a bőrt a bőrbarát etnobotanikumokkal.
  • Bármely életkorban alkalmazható a bőr hidratálására.

Mindezeken felül a testápolónk lehetővé teszi, hogy egyszerre törődj bőröddel, és a téged körülvevő világgal is, hiszen ideális ajándék lehet bárki számára. A termék hatékony, megfizethető módon mutatja be életeket megváltoztató kultúránkat, hiszen lehetővé teszi az emberek számára, hogy jobb életet élhessenek.

Missziónk

Minden testápoló megvásárlása után a Jobbító Erő Alapítványunk 0,25 USD-t adományoz Malawiban a „Remény magjai” projekt számára. Afrika némely részén az élet fenntartása lehetetlen lenne a baobab nélkül, hiszen egyetlen fa akár 120.000 liter vizet képes elraktározni törzsében. A száraz évszakban ezek az élő tartályok szolgáltatnak vizet és táplálékot a környéken élő közösségek számára, és életben tartják az embereket. Malawiban a „Remény magjai” kezdeményezés keretében a helyi falvakban a baobab fák ültetésére és megőrzésére fognak összpontosítani, hiszen ezek a fák nagyon fontos forrást jelentenek Malawi népének. Minden eladott testápoló után egy fát fogunk ültetni.

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről