vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Szállj szembe az ősszel, és őrizd meg bőröd hidratáltságát!

Most, hogy beköszöntöttek a hűvösebb hónapok, ismét előtérbe kerültek a testápolók. Mai cikkemben testvajunkról fogok írni, ami hidratáló sheavajjal az afrikai baobab fa gyümölcséből készült. Simává, rugalmassá és egész nap puhává teszi a bőrt, valamint 2011-ben el nyerte a JOY szépség nagydíját is.

Miért ilyen népszerű?

Nagyon könnyen eloszlatható a bőrön, gyorsan beszívódik és nem kelt zsíros érzetet. A bőr csak egészségesen fényes és selymes lesz utána, nem lesz zsíros hatású vagy ragadós. Nagyon finom, különleges illata van, ami viszont nem hivalkodó és sokáig megmarad a bőrön.

A hidratáló hatása kiemelkedő, hiszen az egészen száraz bőrfelületeket is néhány nap alatt rendbe teszi. Nekem a kezem és a lábszáram a legkritikusabb ebből a szempontból, és ezeken remekül működik, de simán megbirkózik a száraz könyökkel és térddel is. Ha este fürdés után bekenjük vele magunkat, még másnap este is érezni a hatását. Nem kell túl sokat használni belőle, így nekem hónapokig elegendő.

Legfontosabb előnyei: 

  • Egész napos hidratálást nyújt a rugalmas, egészséges bőr érdekében.
  • Jótékony hatású antioxidánsokat tartalmaz.
  • Puhává varázsolja a száraz bőrt.
  • Idővel rugalmasabbá teszi a bőrt.
  • Természetes módon ápolja a bőrt a bőrbarát etnobotanikumokkal.
  • Bármely életkorban alkalmazható a bőr hidratálására.

Mindezeken felül a testápolónk lehetővé teszi, hogy egyszerre törődj bőröddel, és a téged körülvevő világgal is, hiszen ideális ajándék lehet bárki számára. A termék hatékony, megfizethető módon mutatja be életeket megváltoztató kultúránkat, hiszen lehetővé teszi az emberek számára, hogy jobb életet élhessenek.

Missziónk

Minden testápoló megvásárlása után a Jobbító Erő Alapítványunk 0,25 USD-t adományoz Malawiban a „Remény magjai” projekt számára. Afrika némely részén az élet fenntartása lehetetlen lenne a baobab nélkül, hiszen egyetlen fa akár 120.000 liter vizet képes elraktározni törzsében. A száraz évszakban ezek az élő tartályok szolgáltatnak vizet és táplálékot a környéken élő közösségek számára, és életben tartják az embereket. Malawiban a „Remény magjai” kezdeményezés keretében a helyi falvakban a baobab fák ültetésére és megőrzésére fognak összpontosítani, hiszen ezek a fák nagyon fontos forrást jelentenek Malawi népének. Minden eladott testápoló után egy fát fogunk ültetni.

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről