vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Minden rendBENN?

A megnyerő külső igenis vonzó!
Az igényes megjelenés kétségkívül fontos, mindamellett pedig a siker védjegye: a megfelelően karbantartott szervezeté, a lelki és erkölcsi szépségé. A tehetség, a kedvesség, az intelligencia, az igényesség, a rendezettség, a következetesség, a magabiztosság, a szilárdság és az erő mindig is mágnesként vonzotta magához a kíváncsi tekinteteket. De tudd, hogy a fényesen sugárzó szépség valójában belülről fakad. Az egészséges hajkorona, a makulátlan bőr, a hívogató tekintet, a dús ajkak, a szépen ívelő sziluett, az energikus tartás, az egészséges és harmonikus megjelenés ugyanis mind- mind a bensőnkkel való törődésnek köszönhető.

Megérdemled a jót!
Mennyire érzed magad vonzónak? Nálad, minden rendBENN? Nagyon remélem, hogy a válaszod egyértelmű IGEN, de ha mégsem, akkor se a ruhatáradat cseréld le egyből! Vedd figyelembe, hogy a fényesen sugárzó szépség valójában belülről fakad. Ne tétlenkedj, ha úgy érzed, hogy be kell avatkoznod a saját érdekedben! Minél előbb láss neki testi- lelki harmóniád megteremtésének. Megérdemled a jót, ezért lelkiismeret-furdalás nélkül szabadulhatsz meg mindattól, ami károsan hat rád, az életedre.

Méregteleníts!
Éppen elég „méregzsák” van a világon, szükségtelen lenne közéjük tartoznod. Amire nincs szükséged, azt egész egyszerűen távolítsd el az életedből. Ne feledd, a változás mindig belülről fakad, s ha a lelked rendben van, neki láthatsz a szervezetedben felhalmozódott méreganyagok eltávolításának is. Revitalizáld önmagad. Alakítsd ki szervezeted belső védelmét és ügyelj rá, hogy fenn is maradjon. Ezután, következő lépésként máris tehetsz az egészséges megjelenésedért.

Csak öt lépés.
Nincsenek kétségeim afelől, hogy odafigyelsz magadra és teszel azért, hogy egészséges és vonzó légy. Bizonyosan így van, különben nem éppen ezt a cikket olvasnád. Ezért arra gondoltam, adok még öt tippet arra az esetre, ha még az eddigieknél is nagyobb figyelmet szentelnél magadnak.

1.Tipp: Szedj probiotikumot, mert jótékony hatást fejt ki az emésztőrendszerre, segít helyrehozni és szinten tartani a bélflóra működését, megvédi szervezetedet a rossz baktériumoktól és erősíti az immunrendszert. Megfelelő mennyiségű probiotikus baktériummal a szervezeted tulajdonképpen saját magát méregteleníti.

2.Tipp: Ne engedj teret a bajkeverő molekuláknak! Az antioxidánsokban bővelkedő zöldteával nyert ügyed van. A szabad gyökök, rövid élettartamuk ellenére a szervezet bármelyik anyagában képesek kárt okozni. Az antioxidánsok azonban meg tudják védeni a sejteket a szabad gyököktől.

3.Tipp: Keltsd új életre a bensőd. Az esszenciális zsírsavak segítségével még egészségesebb leszel. Az Omega3 zsírsavak is a szervezet egészséges működését támogatják. De még hogy! Gyulladáscsökkentő, szív- érrendszer támogató, vérnyomásra és a csontrendszerre is jótékonyan ható, valamint anyagcsere serkentő hatásuk is van.

4.Tipp: Alakítsd ki és tartsd fenn a védelmet. Amikor az antioxidánsok és a már említett szabad gyökök egyensúlya felborul a szervezetben, akkor úgynevezett oxidatív stressz alakul ki, ami sejt- és szövetkárosodáshoz is vezethet. Szedj szelént is tartalmazó étrend kiegészítőt és lehetőleg este, hogy mindezt megelőzhesd, és ha ráadásul még szívesen ébrednél felfrissülten reggelente, arra is tudok megoldást.

5.Tipp: Most már tényleg készen állsz arra, hogy elkezdj dolgozni sziluetteden. Elérheted a legjobb formádat! Szívesen támogatlak abban, hogy munkád gyümölcse hosszú távon megmaradjon. De az általam ajánlott súlykontroll program a motivációd fenntartásában és átalakulásod rögzítésében is támogat, velem közösen!

A jóból a sok is kevés.
A jóból sosem elég, de ahol a szükség, ott elkél a segítség is. Persze, annál sokkal több van a tarsolyomban, mint amit eddig megtudtál. Szeretnék hozzájárulni a sikeredhez, éppen ezért most megosztom veled azoknak a termékeknek a nevét, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy mindig nyerő formában légy: Pharmanex ProBio, Tegreen, MarineOmega, R2 Night, TR90 JS.

De hadd adjak még valamit!
Már tudod, mely termékekről van szó. Azonban ennél sokkal személyre szabottabb módon is tudlak támogatni. Éppen ezért, ne hagyd veszni a lehetőséget és keress meg minél előbb!

„Huszár Dóra”

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről