vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Miért ne lehetne a mellékhatás pozitív(?!) – avagy – az egészséges barackfa illatos, hamvas, lédús barackot terem.

Kezdetnek van egy igazán jó hírem, amely már évezredekkel ezelőtt sem volt másképpen, mint napjainkban, még hozzá az, hogy kivétel nélkül mindannyian a természet csodái közé tartozunk.

Olyan természet adta ajándékokkal rendelkezünk, amelyek egyedivé és megismételhetetlenné tesznek bennünket. Apró lépésekkel, kis gesztusokkal, rendszeres odafigyeléssel magunk is rácsodálkozhatunk saját egyediségünkre, a
bennünk rejlő kincsekre. Nem kell folyton túlterhelni magunkat az újabb és újabb információkkal.

Legyen elég néha csak megállnunk és elmerülünk önmagunk részleteiben, hiszen életbevágó, hogy megismerjük a saját működésünket, s hogy szeressük és gondozzuk testünket és lelkünket. Ezért rendszeresen szenteljünk időt annak az embernek, aki létezésünk pillanatától fogva hűséges társunk és kísérőnk: ÖNMAGUNKNAK!

Lássuk be, a törődés mindenkinek jól esik. Természetünktől fogva vágyunk rá és szükségünk is van a figyelemre. Testi- lelki jóllétünk mértékéről a tükörbe nézve, de akár testünkre pillantva is meggyőződhetünk. Legfőbb védelmezőnk a bőrünk, mely sok mindenre választ ad velünk kapcsolatban. Olyan, akár egy jelzőberendezés: tapintása, színe és teltsége is fontos mutatója az éppen aktuális egészségi állapotunknak.

Akár legyen szó hidegről, melegről, kórokozókról, káros sugárzásról, kiszáradásról, vagy mechanikai hatásokról, kültakarónk véd és óv minket. Változatos működést végző szervünk – az anyagcsere folyamatoktól kezdve az érzékelésen át a hőszabályozásig – segítségünkre van abban, hogy minőségi életet élhessünk.

Gondoskodjunk magunkról! Ügyeljünk az egészségünkre, bőrünk tartósságára és rugalmasságára. S ha így teszünk, nem csak mi magunk, de környezetünk is látja és érzi majd rajtunk a pozitív változást, ez olyan biztos, mint ahogyan az egészséges barackfa illatos, hamvas, lédús barackot terem!

Értelemszerűen a bőrünk két fő alkotórésze a víz és a kollagén. Igyunk tehát megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot és lássuk el szervezetünket kellő mértékű kollagénnel. Mindezt egyébként egyetlen új szokás bevezetésével is megtehetjük. Meggyőződésem, hogy csodaszerek nincsenek. Azonban olyan termék, amelyet vízzel elkeverve egyszerre lehetünk hidratáltak és kollagénnel tápláltak, már igen. Amennyiben számodra is érdekes lehet, most megtudhatod, miről van szó.

Nekem bevált, kipróbáltam. De ne nekem higgy, hanem a saját tapasztalatodnak. Hatékonysága olyannyira biztos, hogy a gyártónk 100 százalék (!) pénz visszafizetési garanciát vállal a termékre. Nincs tehát kockázat, alkalmazásával csak nyerhetünk.

A Beauty Focus Collagen valóban ízletes és ugyanakkor praktikus tasakokban kiadagolt italpora megadhatja mindazt a sok jót, amiről eddig szó esett. Bőséges folyadékban feloldva, élvezettel fogyasztható. Rendszeres bevitele esetén a pozitív mellékhatások – a minőségi összetevők klinikailag igazolt hatékonyságán túl – a törődésben, a minőségibb életben és persze a szemmel látható szépségben is megmutatkoznak.

Keress bátran, ha Téged is érdekel (ez az európai piacon egyébként egyedülálló termék). Üzleti lehetőség is van benne, ebben a tekintetben is szívesen állok rendelkezésre.

„Huszár Teodóra”

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről