vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

MÁR MEGINT?!…NE ENGEDD, HOGY VISSZAÉLJENEK A BIZALMADDAL.

Hányszor megtörtént már, hogy…
Gondod akadt valamivel és hozzáértő segítségért folyamodtál, de visszaéltek a bizalmaddal és csalódnod kellett. A probléma elmúlt, de hamarosan kiújult, miközben a megoldásért folytatott küzdelemre kényszerű módon pazaroltad az idődet, a pénzedet és a nyugalmadat. Míg végül is megoldottad valahogy. Úgy, ahogy. Pedig ha előre tudtad volna, hogy gond lehet belőle, akkor biztosan jobban odafigyelsz és idejében észreveszed az intő jeleket, hogy megelőzd az elkerülhetetlent.

De vajon tényleg elébe mentél volna a gondoknak?
Gondolj csak bele, hányszor megtörtént már hogy valamilyen testi-lelki bajodra bevettél egy kapszulát, abban bízva, hogy véglegesen megoldja a problémádat – mert ezzel kecsegtetett és te jóhiszeműen jártál el-, de csalódnod kellett, mert a fele sem volt igaz, mindannak amit a „reklám” ígért.

Újra és újra…
Elherdáltad a pénzedet különféle „csodaszerekre”, mert elhitted, mert elhitették veled, hogy ez szolgálja az érdekeidet. És még az is lehet, hogy az adott pillanatban jól döntöttél! Rövid távon. DE(!) te is jól tudod, hogy hosszú távon csak az szolgálja az érdekeidet, hogy egészséges legyél.

Ugye, mennyivel könnyebb?
Mennyivel könnyebb és nemesebb feladat egy szépen nyíló virágot rendszeresen öntözni és szépségében megőrizni, mint egy összeszáradt növényt új életre kelteni? Ha egyáltalán lehetséges! Mert nincs rá garancia.

Fogadd meg, amit most mondok!
Adj a külső és belső egyensúlyod megteremtésére!
Ha csak teheted, előzd meg a bajt!
Ne csak a tünetet lásd, keresd az okokat is!
Vedd körbe magad a megfelelő emberekkel!
Figyelj oda magadra, az étkezésedre és mozogj rendszeresen!
Ne elégedj meg a kompromisszumokkal, ha étrend kiegészítőkről van szó, te mindig a legjobbat válaszd!
Csatlakozz olyan csoporthoz, akik nyitottak a problémáidra és segítenek neked eligazodni kérdéseid útvesztőjében, hogy a döntésed, a választásod megalapozott és helyes legyen.
A félelem a problémát keresi, a szeretet a megoldást: szeresd magad!

ÉRTSD MEG! A MEGELŐZÉSSEL MEGVÁLTHATOD AZ ÉLETEDET! EZ MINDENNEK A KULCSA ÉS EZ SZOLGÁLJA AZ ÉRDEKEIDET.
Tapasztalattal, ígéretek helyett megoldással várlak. Vedd fel velem a kapcsolatot. Csatlakozz hozzánk Te is!

Szeretettel:
Huszár Dóra
üzletasszony
Health and Beauty coach
a „vitalproject” megálmodója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről