vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A TÉLI BŐRÁPOLÁS MISZTÉRIUMA – ÍGY ÁPOLD A BŐRÖD, HOGY SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES LEGYEN

Az Ünnepek közeledtével sem szabad megfeledkeznünk „védőbástyánk” mindennapi ápolásáról. Dédelgessük, kényeztessük és ápoljuk szeretettel, hiszen megérdemli a törődést!

Hidratáld magad kívül- belül!
A bőrünk épen,- és szépen tartásának legalapvetőbb módja a hidratáltság biztosítása. Ne hagyjuk kiszáradni! A hidratáló krémek mindennapi használatának és a vízivásnak a téli időszakban is óriási jelentősége van.

Végy forró fürdőt, de csak módjával!
Nincs is jobb érzés egy hosszú nap után, mint a fürdőkádban időzni és élvezni a finom, meleg fürdő nyújtotta kényeztetést. Ilyenkor különösen jól esik a forró vízben lenni. A bőrünk a téli időszakban még inkább hajlamos a kiszáradásra, így érdemes odafigyelnünk arra, hogy a fürdővíz szárító hatását fokozottan is ellensúlyozzuk. Fürdés után tetőtől- talpig kenjük be magunkat hidratáló krémmel. Akár ihatunk egy- két extra pohár vizet is fürdőzés közben vagy közvetlenül utána.

Óvd meg az arcod a hideg széltől!
Ne csak a télikabátra gondolj! Takard el az arcod, amennyire csak lehet és húzz kesztyűt is, ha a hidegre mész! Kíméld meg magad a bőrelváltozások kellemetlen tüneteitől, hiszen a kiszáradás mellett akár fagyási sérüléseid is keletkezhetnek. Használhatsz sálat, megfelelő kendőt az arcod elfedéséhez, de minden esetben alaposan be is kell kenni vitaminos testápoló krémmel, indulás előtt és érkezés után.

Párásítás, D vitamin
Bőrünk könnyedén előállítja a D vitamint, amennyiben kellő napfény áll a rendelkezésre. Nyáron nincs is ezzel gond! Mivel azonban télen jóval kevesebb napsütés ér bennünket, így a D vitamin szintünk is kevésbé biztosított. Pótold! Az otthon száraz levegőjét párásító segítségével ellensúlyozva a bőrünk sem szárad ki annyira. Amennyiben van rá módod, párásíts.

EZEKET HASZNÁLD!
*GÉL ÁLLAGÚ KRÉM: előnye, hogy azonnal oltja a bőr szomját és akár órákkal később is friss, hidratált bőrérzetet nyújt. *A Thirst Fix Hydrating Gel Cream mindent tud a bőrödről!

**TESTVAJ: alkalmazása elengedhetetlen a fokozott terhelésnek kitett bőr ellenálló képességének fenntartása és növelése érdekében. **Az Epoch Baobab Body Butter – testvaj úgy kényezteti bőröd, akár a kozmetikus.

***PAKK EGY ÉLETRE: a C és D vitamin dózis emelése mellett a teljes körű mikro tápanyag bevitelről is érdemes gondoskodni. ***A LifePak segítségével valóban teljes körű védelemhez juthatunk! Gyakorlatilag az egész szervezetre kiterjedő jótékony gondoskodást érhetünk el általa. Ne betegeskedj, inkább légy fitt és kicsattanóan egészséges, egész nap, akár egy életen át!

Ne habozz tenni önmagadért! Egy elvesztegetett perc is sok az életből. Légy egészséges kívül- belül! Együtt megtaláljuk mindazt, amire szükséged van hozzá. Írj, hívj! Ne késlekedj!


Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről