vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Köss szövetséget az egészséggel, én pedig megmutatom hogyan!

Az utóbbi húsz évben több mint hármincezer tudományos munka született a szabadgyökökről és az antioxidánsokról. A szabadgyökök közömbösítése és az oxidációs folyamat minimálisra csökkentése egyedül az antioxidánsok révén lehetséges.

Különféle antioxidánsoknak, például a karotinoidoknak, flavonoidoknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak stb. kell együttműködniük ahhoz, hogy megóvják sejtjeinket a szabadgyökök okozta károsodástól. Számos tényező befolyásolja az ember bőrkarotinoid szintjét, például táplálkozás, táplálék-kiegészítők, testzsír-százalék, életvitel, gének, stb.

Légy tisztában az antioxidáns szinteddel – életet menthet!

Az antioxidánsok mértéke a szervezetünkben egyenesen arányosak azzal, hogy meddig élhetünk egészségesen. Pontosan ezért fontos, hogy Te is tisztába legyél ezzel az értékkel, amely ma már véleményem szerint legalább olyan fontos, mint a cukor-, a koleszterin-, vagy a vérnyomás mérés, hiszen csakis az antioxidánsok képesek felvenni a küzdelmet a szabadgyökökkel szemben, amelyek komoly szerepet játszanak a koszorúér-elmeszesedés, a szívinfarktus, vagy a rákos betegségek kialakulásánál.

A tudományos háttér

Antioxidánsszint-mérésünk tudományosan alátámasztott, hosszú évek kutatási eredményeként létrejött, szabadalmaztatott eljárás. A Raman-spektroszkópia biológiai mérésekre való alkalmazását több tucat kutatás támasztja alá, Sir C. V. Raman 1930-ban Nobel-díjat is kapott a technológia kifejlesztéséért.

A technika lényege, hogy az eszköz kék lézer fénnyel megvilágítja a bőrfelszínt, beazonosítja a karotinoidok egyedülálló molekuláris szerkezetét és végül pár perc alatt kiértékeli a kapott eredményeket. Ez azért is számít forradalmi újításnak az egészségügyben, mert ezidáig csupán a vérből vett minta alapján lehetett megállapítani ezeket az értékeket, amely egy elég problémás megoldás (30 napon át minden nap vért vesznek tőled – ami nem túl kellemes)

Egy hazugságvizsgáló, ami megmondja neked, hogy milyen védettséggel rendelkezel

Gondoltad volna, hogy a magas antioxidáns szint segít megőrizni a fiatalosságunkat oly módon, hogy lelassítja az öregedési folyamatokat, a testünk eloxidálását? De ami ennél is fontosabb: a civilizációs betegségek elkerülésében rendkívül jelentős a szerepe.

Ez az egyedülálló eszköz teszi lehetővé az antioxidánsok családjába tartozó, az egész testben megtalálható karotinoidok nyújtotta védelem gyors és pontos mérését. Gyakorlatilag egy hazugságvizsgáló, ami megmondja neked, hogy milyen védettséggel rendelkezel,  mennyire élsz egészségesen, s figyelmeztet, hogy változtass, ha nem akarsz megbetegedni.

Ne hidd, hogy csak a szomszédod betegedhet meg!

Én bizony nem akartam elhinni az első mérésem eredményét annyira rossz volt. De sajnos mivel krónikus betegségeim voltak, el kellett gondolkoznom a hogyan továbbon. Szerencsére azóta kézbe vettem az egészségemet és elkötelezett híve vagyok annak, hogy segítsek ebben másoknak is.

Ne hidd, hogy csak a szomszédod betegedhet meg! Téged sem fog elkerülni a baj, ha nem figyelsz oda magadra!

Most lehetőséged van egyszerűen, 15 perc alatt tájékoztatást kapni arról, hogy milyen a TE személyes antioxidáns ellátottságod. Ez a világ első olyan mérőeszköze, amely azonnali eredményt ad. Tenyerünket csak egy ártalmatlan kék lézersugár elé kell helyeznünk és azonnal megkapjuk a sejtjeinkbe beépült antioxidánsok mennyiségét.

Ha ismerjük a bőrkarotinoid-indexünket, képesek vagyunk javítani antioxidáns-állapotunkon megfelelő tápértékű étkezéssel és táplálék-kiegészítőkkel. Ugyanis a mérhetőség a motiváció alapja is!

Ha ezek után sem vagy kíváncsi milyen a Te védekező képességed, akkor ne gyere el a mérésre!

Ha viszont felkeltettem érdeklődésedet, keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy írj üzenetet!

A képen a következők lehetnek: Dora Huszár, ülés és telefon

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről