vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Kollagén: a ránctalan és sima bőrért

Elmúltál már 25 éves? Akkor ez most neked szól!

Mindenki szeretne, még ha nem is örök fiatal maradni, de legalább korának megfelelően jól kinézni. Hiszen a ráncok örök ellengéseink, ugye? Ha neked is, akkor bizony szükséged van a kollagén pótlására!

Hogy miért?

Bizonyára már Te is találkoztál a kollagén misztikusnak tűnő nevével és csodát ígérő hatásaival. A kollagént a szervezetünk saját maga is termeli, hiszen a legfontosabb fehérje a bőr, a csontok, izmok, ízületek összetételében.

Azonban 25 éves kortól a saját kollagén termelésünk bizony lelassul, az igény viszont ugyanúgy meglenne rá a szervezetünknek – ilyenkor tudunk közbelépni külső pótlással! De mégis hogyan? A piac rengetegféle színesebbnél színesebben dobozolt kollagénkészítményt tár elénk, a döntés így kifejezetten nehéz, pláne, ha káros vivőanyagoktól mentes természetes terméket szeretnénk választani.

Miért ne választanád a legjobbat?

Európában is kapható a legújabb kollagén plusz, amely nem csak a hatása, hanem a finom íze miatt is különbözik a piacon eddig jelen lévő kollagénektől. Tudományosan igazolt formában készült, hatását „dupla vak”* klinikai teszttel is bizonyították.

(*Dupla vak teszt: Olyan kísérlet, melynek során sem a beteg, sem az orvos nem tudja, hogy a vizsgálatban résztvevő személy hatóanyagot tartalmazó szert vagy hatóanyag nélküli placebót kapott. Ezzel a módszerrel ellenőrizhető, hogy egy adott szernek a placebo-hatáson illetve az orvos elvárásaiból fakadó torzításokon felül is van-e pozitív hatása. Forrás: esem.hu)

MOST FIGYELJ!

De amit most mondok, olyat még biztosan nem hallottál. Itt nem csak arról van szó, hogy hidd
el, ez a legjobb, hanem bizonyítható is, hogy beépül a szervezetünkbe.
A hatása így nem csak látványos és érezhető, hanem mérhető is.

Ami a legnagyobb ráadás, hogy pénz vissza fizetési garancia is jár hozzá, szóval ezt neked sem szabad kihagynod.

Bónusz:

Szerintem ebből TE sem szeretnél kimaradni, jól gondolom?
Ha TE is szeretnél részt venni a piaci bevezetésben és jól jönne egy kis jutalék, akkor gyorsan keress meg, hogy még időben fel tudjunk rá készülni közösen!
Mit szólsz?!

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről