vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Kollagén: a ránctalan és sima bőrért

Elmúltál már 25 éves? Akkor ez most neked szól!

Mindenki szeretne, még ha nem is örök fiatal maradni, de legalább korának megfelelően jól kinézni. Hiszen a ráncok örök ellengéseink, ugye? Ha neked is, akkor bizony szükséged van a kollagén pótlására!

Hogy miért?

Bizonyára már Te is találkoztál a kollagén misztikusnak tűnő nevével és csodát ígérő hatásaival. A kollagént a szervezetünk saját maga is termeli, hiszen a legfontosabb fehérje a bőr, a csontok, izmok, ízületek összetételében.

Azonban 25 éves kortól a saját kollagén termelésünk bizony lelassul, az igény viszont ugyanúgy meglenne rá a szervezetünknek – ilyenkor tudunk közbelépni külső pótlással! De mégis hogyan? A piac rengetegféle színesebbnél színesebben dobozolt kollagénkészítményt tár elénk, a döntés így kifejezetten nehéz, pláne, ha káros vivőanyagoktól mentes természetes terméket szeretnénk választani.

Miért ne választanád a legjobbat?

Európában is kapható a legújabb kollagén plusz, amely nem csak a hatása, hanem a finom íze miatt is különbözik a piacon eddig jelen lévő kollagénektől. Tudományosan igazolt formában készült, hatását „dupla vak”* klinikai teszttel is bizonyították.

(*Dupla vak teszt: Olyan kísérlet, melynek során sem a beteg, sem az orvos nem tudja, hogy a vizsgálatban résztvevő személy hatóanyagot tartalmazó szert vagy hatóanyag nélküli placebót kapott. Ezzel a módszerrel ellenőrizhető, hogy egy adott szernek a placebo-hatáson illetve az orvos elvárásaiból fakadó torzításokon felül is van-e pozitív hatása. Forrás: esem.hu)

MOST FIGYELJ!

De amit most mondok, olyat még biztosan nem hallottál. Itt nem csak arról van szó, hogy hidd
el, ez a legjobb, hanem bizonyítható is, hogy beépül a szervezetünkbe.
A hatása így nem csak látványos és érezhető, hanem mérhető is.

Ami a legnagyobb ráadás, hogy pénz vissza fizetési garancia is jár hozzá, szóval ezt neked sem szabad kihagynod.

Bónusz:

Szerintem ebből TE sem szeretnél kimaradni, jól gondolom?
Ha TE is szeretnél részt venni a piaci bevezetésben és jól jönne egy kis jutalék, akkor gyorsan keress meg, hogy még időben fel tudjunk rá készülni közösen!
Mit szólsz?!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről