vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

20-30 ÉV TITOKBAN!

Szigorúan titkos…

…Olyannyira, hogy TE sem tudhatod pontosan: a jövőd alakulását. Talán már érzed is, ahogy kíméletlenül összecsapnak a hullámok a fejed fölött! De te lovagold meg a vihar hullámait és szállj hajóra! Bízhatsz a jó szélben. Nem kell a parton vergődve várnod sorsod alakulását.

20- 30 év titokban. Te mivel töltenéd?

Nőként 28 éved, férfiként 23,5 éved maradt a kiteljesedésre. Míg a nők átlag 68,13 évet, addig a férfiak 63,46 évet élnek a Földön 40 év felett.

Bimm- bamm…bimm- bamm…

Amint az óra elütötte a tizenkettőt, abban a pillanatban sorsod fordulóponthoz ér. Ami az élet délelőttjén még igaz volt, az élet délutánján hazugsággá lesz. Ne legyenek illúzióid abban a tekintetben, hogy az életközépi válság minden esetben zökkenőmentesen zajlik majd le benned, ugyanis egyszerre akár három fronton is támad: kihat az egészségedre, a magán éledre és a pénzügyeidre is.

Figyelem, figyelem! Önismereti cunami következik!

Ha-ha- ha „midlife crisis”? Azt Te csak hiszed, hogy Téged nem érint! Sőt! A kérdés csak az, hajlandó vagy-e ezzel foglalkozni. S amennyiben közvetlenül is érintett vagy, hajlandó vagy-e jól csinálni?

„Hát ez kész őrület!”- mondhatnánk. S egyúttal felmerül a kérdés: menni,- avagy maradni?!…Az életközépi válság nem egy egyszerű hullámvölgy, hanem egy teljes átszerveződésre hívó jel az életünkben, amely fülsiketítő módon kényszerít bennünket a változásra. A fejlődés folyamata évek alatt megy végbe, míg végül az apró puzzle darabkákat egymáshoz illesztgetve összeáll önmagunk eleddig ismeretlen képe a bensőnkben.

Ne engedd, hogy magával sodorjon az ár!

Teljesedj ki új és inspiráló jövőképpel a tarsolyodban!

Az önmegvalósítás folyamata ez. Érzelmektől átitatott alapállapot, mely igencsak jellemző az „életközépi válság” időszakára, amikor az életed fő területein keletkeznek repedések. A bensődet feszítő krízissel mindenképpen foglalkoznod kell. És amit sose engedj meg magadnak: hogy úrrá legyen rajtad a pánik: első helyen a lelki egészség.

Nem kell álmodni ahhoz, hogy a Tiéd lehessen…

… az egészség, boldog magánélet és rendezett anyagi lét. De tenni viszont neked kell ezekért a dolgokért. Te se várhatsz a sült galambra.

Fő az egészség! Fontosak a pénzügyeid is! Segíthetek! Keress meg még ma!

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről