vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

20-30 ÉV TITOKBAN!

Szigorúan titkos…

…Olyannyira, hogy TE sem tudhatod pontosan: a jövőd alakulását. Talán már érzed is, ahogy kíméletlenül összecsapnak a hullámok a fejed fölött! De te lovagold meg a vihar hullámait és szállj hajóra! Bízhatsz a jó szélben. Nem kell a parton vergődve várnod sorsod alakulását.

20- 30 év titokban. Te mivel töltenéd?

Nőként 28 éved, férfiként 23,5 éved maradt a kiteljesedésre. Míg a nők átlag 68,13 évet, addig a férfiak 63,46 évet élnek a Földön 40 év felett.

Bimm- bamm…bimm- bamm…

Amint az óra elütötte a tizenkettőt, abban a pillanatban sorsod fordulóponthoz ér. Ami az élet délelőttjén még igaz volt, az élet délutánján hazugsággá lesz. Ne legyenek illúzióid abban a tekintetben, hogy az életközépi válság minden esetben zökkenőmentesen zajlik majd le benned, ugyanis egyszerre akár három fronton is támad: kihat az egészségedre, a magán éledre és a pénzügyeidre is.

Figyelem, figyelem! Önismereti cunami következik!

Ha-ha- ha „midlife crisis”? Azt Te csak hiszed, hogy Téged nem érint! Sőt! A kérdés csak az, hajlandó vagy-e ezzel foglalkozni. S amennyiben közvetlenül is érintett vagy, hajlandó vagy-e jól csinálni?

„Hát ez kész őrület!”- mondhatnánk. S egyúttal felmerül a kérdés: menni,- avagy maradni?!…Az életközépi válság nem egy egyszerű hullámvölgy, hanem egy teljes átszerveződésre hívó jel az életünkben, amely fülsiketítő módon kényszerít bennünket a változásra. A fejlődés folyamata évek alatt megy végbe, míg végül az apró puzzle darabkákat egymáshoz illesztgetve összeáll önmagunk eleddig ismeretlen képe a bensőnkben.

Ne engedd, hogy magával sodorjon az ár!

Teljesedj ki új és inspiráló jövőképpel a tarsolyodban!

Az önmegvalósítás folyamata ez. Érzelmektől átitatott alapállapot, mely igencsak jellemző az „életközépi válság” időszakára, amikor az életed fő területein keletkeznek repedések. A bensődet feszítő krízissel mindenképpen foglalkoznod kell. És amit sose engedj meg magadnak: hogy úrrá legyen rajtad a pánik: első helyen a lelki egészség.

Nem kell álmodni ahhoz, hogy a Tiéd lehessen…

… az egészség, boldog magánélet és rendezett anyagi lét. De tenni viszont neked kell ezekért a dolgokért. Te se várhatsz a sült galambra.

Fő az egészség! Fontosak a pénzügyeid is! Segíthetek! Keress meg még ma!

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről