vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Itt van a narancsbőr legjobb ellenszere – Számodra kínai nyelven?!

 

Amikor tavasszal próbálgatjuk a ruhánkat, akkor szembesülünk a nők nagy ellenségével a narancsbőrrel! Az első körös ijedtség után jön a megoldáskeresés, a bánkódás, majd a beletörődés. Vagyis eddig ez volt a folyamat. De ennek vége! Olyan megoldást mutatok, hogy leesik az állad!

Mi is a narancsbőr más néven cellulit?

A cellulit egy főként a nők bőrén – ritkán a férfiakén is – látható elváltozást körülíró kifejezés. A jellegzetesen gödröcskés bőrfelszínt a megnövekedett zsírraktároknak tulajdonítják. A nők 80-90%-ának már van, vagy életük során kialakul a cellulit.

Mi okozza?

A cellulit kialakulásának egyik oka a mikrovérkeringés csökkenése. A csökkent keringés lelassítja a lipid metabolizmust és gyakran vissza is tartja a szövetek között felhalmozódott folyadékot, így erősítve a narancsbőr megjelenését a zsírpárnák mellett: emiatt a bőrfelszín göröngyössé válik. A cellulit másik oka a meggyengült kötőszövet lehet. A kollagenáz (kollagént bontó enzim) által legyengített kötőszövet már nem tudja többé struktúrájában megtartani a zsírtömeget, így előbb-utóbb a bőr felszíne felé tolódik, így hozva létre a göröngyös bőrfelszínt.

A megoldás, ami valóban működik

A cégünk kifejlesztett egy kis gépet, ami galvánáram segítségével a kifejezetten erre a célra kifejlesztett kozmetikai termékek és főbb alkotóelemeik még jobb bőrbejuttatását eredményezi. A gyártó egy klinikai tanulmány erejéig szerződött egy független kutatóklinikával, hogy megfigyeljék a termékcsalád 30 fős tesztcsoportra gyakorolt hatását. A 8. héten a bőrgyógyászati értékelés kimutatta, hogy az alanyok 86%-a mutatott jelentős javulást az egyenletes bőrfelszín tekintetében a karokon és hasi tájékon, és 96%-a comb-fenék részeken. A 12. héten az alanyok 100%-a !!!! javulást mutatott a hasi tájékon.

A bőrgyógyászati értékelés során minden egyes célterületnél figyelték a bőr feszességét is. A 8. hétre a résztvevők 21%-ánál volt megfigyelhető javulás a hasi tájékon, és 32%-uknál a felkaron és a combon. A 12. hétre ezen arányok 57%-ra nőttek a hasi tájékot illetően, 54%-ra a felkart és 82%-ra a combot illetően.

Segítünk, ha érintett vagy az alábbi valamelyik problémában!
-narancsbőr
– szülés vagy fogyás után megereszkedett has, bőr, striák
– lógó integető izom a felkaron
Az ageLOC® Galvanic Body Spa készülék megoldás lehet ezek eltüntetésére, halványítására.
Szülés és nagyobb mértékű fogyás után is látványos eredményt érhetünk el.

Ha Te is szeretnél szép, feszes bőrt, akkor írj rám a részletekért, vagy keress elérhetőségeim egyikén!

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről