vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Ha jelre vártál, ez az – tedd meg a lépést!

A változás mindig nehéz és ijesztő. Sőt, nehéz felismerni, hogy egyáltalán szükség van rá. Hajlamosak vagyunk belesüllyedni a szürke hétköznapokba és csak éldegélni a saját kis mókuskerekünk szerint. 

Eközben azonban sokszor elfelejtjük: vajon boldogok vagyunk-e?

Én is így voltam vele. Az anyagi biztonság az első, amiért harcol az ember – ez egyfajta társadalmi normává vált, azt hiszem. De mi történik, ha ez megvan? Folytatjuk a kemény munkát? Mégtöbbet akarunk, vagy csak benne ragadunk? Én benne ragadtam. Saját cégem van, ami nem csak szuperül hangzik, hanem nagyon szeretem is. A sok jó ellenére azonban rengeteg szabadidőmet elvette. Ezt még éppen időben sikerült meglátnom, és a változás mezejére léptem! Nem volt könnyű, de ma már én osztom be az időmet és így érzem végre azt csinálom, amit mindig is kellett volna.

Hiszem, hogy sokaknak tudok ezzel segíteni. Nekem is szükségem volt egy kis lökésre, ahogyan mindenkinek, és idő volt belejönni, de megérte! Egy nagyszerű csapat és egy szuper üzleti lehetőség áll mögöttem, ami lehetővé tette ezt a szabadságot és kiegyensúlyozottságot számomra.

Ezt szeretném megmutatni Neked is, és mindenkinek,a ki úgy érzi változtatnia kell. Mert nem lehetetlen! Nem szeretnék senkit azzal kecsegtetni, hogy nem kell dolgozni. Kell, de kincset tud érni a saját időbeosztás és az, hogy bárhonnan lehet végezni.

Vedd a kezedbe az életed irányítását! Kérd az INGYENES 5 lépéses útmutatót az egészséges életmódváltáshoz. KATTINTS IDE

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről