vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Fiatalos külső pár lépésben? Itt a megoldás!

Bőrünk naponta nagyon sok külső tényezőnek van kitéve, ezért szükség van ezek ellensúlyozására. A túlzott napsugárzás és egyes szennyező anyagok szabadgyökökhöz hasonló károkat okozhatnak és bizony ezek felgyorsítják az öregedés folyamatát. Mivel azonban D vitaminra is szükségünk van, ami viszont a nap sugaraiból jut be a szervezetünkbe, nehéz okosnak lenni. Ugyanakkor sokan azok közül, akik szinte egész életükben óvták a bőrüket, gondosan kerülték a napsugárzást, mégis gyakran tapasztalják az öregedés indokolatlan felgyorsulását.

Mit gondolsz ennek mi lehet az oka?

Sajnos a biológiai életkort nem tudjuk könnyen visszafordítani, a korunkat nem tudjuk megállítani. A tudósok azonban felfedeztek egy forradalmi újítást. Rájöttek, hogy mi okozza leginkább a bőrünkön látható öregedés jeleit. Ennek az a lényege, hogyha ki tudnák kerülni a bőr mélyrétegében lévő belső öregítő tényező, az arNOX nevű enzim hatását, könnyen vissza is tudnánk fordítani bőrünk öregedési folyamatát. Ez az enzim ahogy idősödünk, egyre intenzívebben termeli a szabadgyököket.

Szerinted van megoldás?

Igen, és be is tudom bizonyítani neked.

Tudtad, hogy a kor már 30 éves kortól nyomot kezd hagyni a külsődön? De egyet se félj: van megoldás! Megismertem és szívesen továbbadom azokat a módszereket, amelyek segítségével bőrünk láthatóan újra élénk és fiatalos lesz. Megoldásommal elérhetjük, hogy műtét nélkül is látványosan sokkalta jobb legyen a megjelenésünk! Mindezt egy olyan eszközzel, amely az öregedés tüneteinek kezelésén túlmutatva annak kiváltó forrását veszi célba.

Bizonyított hatás

Ezt az egyedülálló lehetőséget olyan klinikai vizsgálatok támasztják alá, melyet az amerikai Purdue Egyetem tudósai is megerősítettek, miszerint speciális bőrápolási termékek segítségével az öregedés látható jelei nemcsak megállíthatók, hanem bizonyos mértékben még vissza is fordíthatók. Ezzel egy olyan álom válik valóvá sok ember számára, ami tudományosan is bizonyított: az öregedési folyamat a bőrsejtek számára is lelassítható.

Ha igazán szép bőrt szeretnél, keress engem bátran! Segítek megőrizni bőröd fiatalságát, megelőzni, illetve eltüntetni  a ráncok nagy részét.

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről