vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Gondban vagy a megfelelő barnítókrém kiválasztásával? Segítek!

Sokféle lehetőségünk van arra, hogy szép barna legyen a bőrünk, de bizony némelyik egyáltalán nem veszélytelen. A túlzott napozás idő előtt elöregíti a bőr és sajnos nagyobb veszélyeket is rejt. Mit tegyünk tehát, ha szeretnénk szép egyenletes barna bőrt, de nem szeretnénk rizikózni? (Az UV sugárzás túlzott mértékben például bőr rákot is okozhat)

Barna bőr szoli nélkül? Igen!

Bizonyára sokan vannak úgy hozzám hasonlóan, hogy jó lenne némi barna szín, viszont szoláriumba nem szoktak vagy nem szeretnek járni. Én is nagyon szeretem az egészséges barna bőrt, de a napot nem nagyon bírom, maximum reggel és késő délután szoktam egy  kis napfürdőt venni, hiszen azért a D vitaminra is szükségünk van. Az önbarnítókkal eddig nem volt szerencsém, egyszer allergiás lett a bőröm tőle, s ez elvette egy jó kis időre a kedvemet. Most azonban halottam egy olyan terméket szeretnék bemutatni, amely még nincs is a magyar piacon, de hamarosan megjelenik. Ha Te is a tökéletes barnítókrémet keresed, akkor olvass tovább…

A bőrradírozás fontossága

Annak érdekében, hogy szép árnyalatot kapjunk, először az elhalt hámréteget kell eltávolítanunk. A bőrsejtek  folyamatosan cserélődnek, ezért rögtön bőrradírozás után alkalmazhatod is az önbarnítót. Ha nem tisztítod meg a bőrt az elhalt hámsejtektől, előfordulhat, hogy  néhány napon belül csúnya foltok jelenhetnek meg bőrödön. Ezt gondolom, Te sem szeretnéd, ezért fontos, hogy  körültekintően járj el.

Ne feledd, hogy a barnítás az alakformálásra is kitűnő, hiszen optikailag vékonyít.

A visszaszámlálás elindult!

Egy hét és kapható lesz Európában is bőrbarnítónk, amely nemcsak egyenletes barnaságot kölcsönöz a bőrnek, hanem egy lépésben hidratál is.

Ennél a krémnél nem kell aggódnunk, hogy kőolajszármazékokkal eltömíti a pólusokat, és nem hagyja lélegezni a bőrünket, így bárki bátran használhatja.
Ha azt szeretnéd, hogy egyenletes, szép sima és kellemes árnyalatú legyen a bőröd, akkor ne feledd, hogy a legfontosabb művelet, amelyet a barnító előtt meg kell tennünk, az a bőrradírozás.

Amennyiben Te is szeretnéd kipróbálni vadiúj sikertermékünket, keress bátran!

 

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről