vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A vonzás törvénye 2: Fordíts figyelmet a vágyaidra!

A múlt héten fogtam bele a vonzás törvényének boncolgatásába. Javaslom azt a cikket is elolvasni, mielőtt ebbe belefogsz, hiszen ez az előző folytatása lesz leginkább. Fogjunk is bele:

A koncentráció és a pozitív rezgések fontossága

Ha figyelmet fordítasz valamire, az megerősíti a rezgést! A vonzás törvénye még többet ki tud abból hozni, amire koncentrálsz, amire oda figyelsz. Tehát ha egyszer leírtad a vágyaidat, beteszed a fiókba és elő sem veszed többé, akkor ne csodálkozz, hogy az bizony nem fog teljesülni.

Képzeld el, hogy egy rezgés buborék vesz körül és a vonzás törvénye csak arra reagál, ami ezen a buborékon belül van.

Mindjárt fontos lesz számodra, hogy mit engedsz be ebbe a belső buborékba, mire szeretnél koncentrációt fordítani. Az életben minden nap százával találkozol információkkal, de csak azokat fogod észrevenni, amik számodra fontosak ahhoz, hogy megvalósítsd a vágyaidat. Ehhez viszont nagyon tudnod kell minden percben, hogy mik is ezek. Vagyis MIT akarsz, csak arra koncentrálj és soha ne arra, hogy MIT NEM!

Engedd meg, hogy teljesüljenek a vágyaid!

Fogadd el az érzelmeidet! A vonzás törvénye arra reagál, hogyan érzed magad az általad kimondott és kigondolt dolgokkal kapcsolatban. A szívből fakadó vágyaid mindig a boldogság felé vezetnek, még akkor is, ha a logikus elméd nem érti, hogyan teszik ezt.

Amikor a vonzás törvényével dolgozol, akkor a gondolataidat tudatosan alakítod, az érzelmeidet pedig figyeled és elfogadod.  Az érzelmek a lelkedből jövő üzenetek, amelyek pontosan mutatják, hogy mit érdemes tenned annak érdekében, hogy elérd a célodat. Miközben tudatosan egyre pozitívabb gondolatokat választasz, érdemes az érzelmeidet, az érzéseidet megfigyelned és elfogadnod. Az érzelmeid úgy működnek, mint egy iránytű: megmutatják, hogy merre érdemes haladnod, hogy elérd a vágyott céljaidat.

Folyamatos munka szükséges az eredményekhez!

Az, hogy a vonzás törvényével tudatosan dolgozol, nem azt jelenti, hogy hátradőlsz, hanem azt, hogy tudatos munkát végzel. Felismerted, hogy mit nem akarsz, eldöntötted, hogy mit akarsz, már arra koncentrálsz, amit szeretnél, ehhez megtaláltad a számodra elfogadható pozitív gondolatokat, és már pontosan érzed, hogy mit szeretnél tenni.

Akkor itt az ideje, hogy megtedd!

Tegyél a céljaidért! Minden nap tegyél meg legalább három dolgot, amelyek a megfogalmazott vágyaidhoz vezetnek. Akkor vagy igazán hatékony, ha egy vagy legfeljebb két pontot választasz a listádról, és ezekért teszed meg azt a három lépést. Ezek a lépések lehetnek egészen aprók is, a lényeg, hogy mindig megtedd azt, amit éppen meg tudsz tenni.

A szívedre hallgass!

Mások véleménye és tanácsai helyett a szívedre hallgass, és rendszeresen ellenőrizd, hogy valóban a céljaidnak megfelelően cselekszel-e.

Ha megtetted az első lépéseket, az életedben óhatatlanul elindultak a pozitív változások, az eseményeket a hála energiájával erősítheted fel. Adj hálát minden egyes jó dologért, amelyek veled történtek (mindegy, hogy rajta voltak-e a listádon, vagy sem).

Amennyiben pedig további tanácsokra vagy tippekre van szükséged, keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy Messenger üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről