Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Nem szárít és maszkálló – íme, a tökéletes rúzs!

A tökéletes rúzs megtalálása felér egy kincskereséssel. Sokan talán már fel is adtuk, én legalábbis nagyon sokáig nem használtam. A hagyományos rúzsokból még ha találunk is egy szép színt, akkor ott a szenvedés, hogy mindenen nyomot hagy – a szánkon pedig szinte semmi nem marad belőle. A folyékony lenne az igazi? Vagy mégsem?

 

Az utóbbi két évben a maszkviselés el is feledtette velünk a rúzsok fontosságát. Most azonban, hogy a maszkok még társaink maradtak, de újra szabadon mászkálhatunk, szükség van valamire, ami túléli a villamoson töltött fél órát.

 

A folyékony ajakrúzsok sokkal tartósabbak, mint a hagyományos, azonban más problémákkal kell szembenéznünk használatukkor. A legnagyobb márkáknál is belefutunk, hogy erősen kivonják a nedvességet az ajkainkból. Már száradás közben érezhetjük, de néhány óra elteltével kis lapocskákban szedegethetjük le az ajkunkról – sajnos a bőrünkkel együtt! Ha azonban visszatérünk a tömörítetthez, ismét az elején tartunk – rúzsnyomok mindenhol…

 

Hagyományos vagy folyékony?

 

Vitathatatlan, a folyékony még mindig jobb választás, ha nincs időnk napközben korrigálásra. A szárazság ellen próbálkozhatunk balzsamokkal, de ha arra kerül rá, akkor lejön a rúzs is vele együtt, mielőtt megszáradna. Egy marad: folytatni a kincskeresést! De ne aggódj, ezt most megkönnyítem kicsit:

 

Néhány éve megtaláltam a tökéletes rúzst.

 

Igen igen, én is szkeptikusan álltam hozzá, de valóban az. Ráadásul nem is egy drága designer márkáról van szó! A POWERlips Fluid az első rúzs, amit valóban szeretek magamon viselni.

 

És igen :

  • kapható az országban, sőt, ki sem kell érte mozdulndod
  • rengeteg színben elérhető, így minden alkalomra találsz belőle (18 színben!)
  • nem kell 10-20 ezer forintot költeni rá
  • professzionális használatra is alkalmas

 

 

Mi a “titka”?

A reklámokban nem megszokott, hogy leleplezik a termék sikerességének titkát. Ha így lenne, már mindeni Coca Colát főzne hétvégente. Itt a titok pedig azért nyílt, mert nem titkos, csak egy kis természetes hozzávaló.

 

Két egyszerű összetevővel küszöbölték ki a száradás problémáját: csempésztek a rúzsba egy kis avokádóolajat és E-vitamint.

 

Az avokádóolaj és az E-vitamin két olyan anyag, amely teljesen beszívódik az ajakba, így nem gátolja a rúzs száradását és mégis hidratálja az ajkakat. Az eredmény pedig:

  • egy retegben is egyenletes fedés
  • könnyed viselés
  • puha, selymes ajkak
  • hosszan tartó, hangsúlyos szín
  • választhatsz matt vagy fémes hatásút
  • soha többé maszatolódás – a maszk alatt sem!

 

Ezzel a rúzssal a céges karácsonyi vacsora után is maszatolódás és kopás mentesen mosolyoghatsz, sőt, az evőeszköz és a borospohár is foltmentes marad. Én a szolídabb színek híve vagyok, de a természetes hatástól a liláig minden színben elérhető a POWERlips!

 

Ha Neked is megtetszett, keress bátran és válaszd ki a saját színedet!

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről