vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Nem szárít és maszkálló – íme, a tökéletes rúzs!

A tökéletes rúzs megtalálása felér egy kincskereséssel. Sokan talán már fel is adtuk, én legalábbis nagyon sokáig nem használtam. A hagyományos rúzsokból még ha találunk is egy szép színt, akkor ott a szenvedés, hogy mindenen nyomot hagy – a szánkon pedig szinte semmi nem marad belőle. A folyékony lenne az igazi? Vagy mégsem?

 

Az utóbbi két évben a maszkviselés el is feledtette velünk a rúzsok fontosságát. Most azonban, hogy a maszkok még társaink maradtak, de újra szabadon mászkálhatunk, szükség van valamire, ami túléli a villamoson töltött fél órát.

 

A folyékony ajakrúzsok sokkal tartósabbak, mint a hagyományos, azonban más problémákkal kell szembenéznünk használatukkor. A legnagyobb márkáknál is belefutunk, hogy erősen kivonják a nedvességet az ajkainkból. Már száradás közben érezhetjük, de néhány óra elteltével kis lapocskákban szedegethetjük le az ajkunkról – sajnos a bőrünkkel együtt! Ha azonban visszatérünk a tömörítetthez, ismét az elején tartunk – rúzsnyomok mindenhol…

 

Hagyományos vagy folyékony?

 

Vitathatatlan, a folyékony még mindig jobb választás, ha nincs időnk napközben korrigálásra. A szárazság ellen próbálkozhatunk balzsamokkal, de ha arra kerül rá, akkor lejön a rúzs is vele együtt, mielőtt megszáradna. Egy marad: folytatni a kincskeresést! De ne aggódj, ezt most megkönnyítem kicsit:

 

Néhány éve megtaláltam a tökéletes rúzst.

 

Igen igen, én is szkeptikusan álltam hozzá, de valóban az. Ráadásul nem is egy drága designer márkáról van szó! A POWERlips Fluid az első rúzs, amit valóban szeretek magamon viselni.

 

És igen :

  • kapható az országban, sőt, ki sem kell érte mozdulndod
  • rengeteg színben elérhető, így minden alkalomra találsz belőle (18 színben!)
  • nem kell 10-20 ezer forintot költeni rá
  • professzionális használatra is alkalmas

 

 

Mi a „titka”?

A reklámokban nem megszokott, hogy leleplezik a termék sikerességének titkát. Ha így lenne, már mindeni Coca Colát főzne hétvégente. Itt a titok pedig azért nyílt, mert nem titkos, csak egy kis természetes hozzávaló.

 

Két egyszerű összetevővel küszöbölték ki a száradás problémáját: csempésztek a rúzsba egy kis avokádóolajat és E-vitamint.

 

Az avokádóolaj és az E-vitamin két olyan anyag, amely teljesen beszívódik az ajakba, így nem gátolja a rúzs száradását és mégis hidratálja az ajkakat. Az eredmény pedig:

  • egy retegben is egyenletes fedés
  • könnyed viselés
  • puha, selymes ajkak
  • hosszan tartó, hangsúlyos szín
  • választhatsz matt vagy fémes hatásút
  • soha többé maszatolódás – a maszk alatt sem!

 

Ezzel a rúzssal a céges karácsonyi vacsora után is maszatolódás és kopás mentesen mosolyoghatsz, sőt, az evőeszköz és a borospohár is foltmentes marad. Én a szolídabb színek híve vagyok, de a természetes hatástól a liláig minden színben elérhető a POWERlips!

 

Ha Neked is megtetszett, keress bátran és válaszd ki a saját színedet!

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről