vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Még nincsenek meg az ajándékok? – 13+1 tuti ötlet, most 20% kedvezménnyel!

A városkép már díszes, a konyha mézes illatú, halmokban a karácsonyi díszek – de az ajándék még hiányzik? Nem gond, a legtöbben még nem szereztük be. Egy pici idő még van, mielőtt minden elkapkodnak előlünk, de nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni! Szerezd be te is a jövő héten, válassz 13 akciós termék közül!

Az ajándékvásárlás mindig nagy kihívást jelent, különösen karácsonykor, mikor a család összes tagjának ki kell találni valamit. Kevesen szeretnének egy sokadik bögrét vagy zoknit kapni. Még ha év közben sok ötletünk is akad, az ünnep előtt egy hónappal jellemzően teljesen leblokkol az agyunk, és ötletünk sincs, minek örülne az adott illető. Én is évről évre igyekszem emlékeztetni magam:

Vegyél valami hasznosat!

Engem a NuSkin karácsonyi leárazása már sokadszorra ment meg. A bőrápolás és az egészség a családom és barátaim minden tagjának fontos, így tudom, hogy ezzel nem nyúlok mellé, és a sok termék közt szinte mindenkinek találok valamit. Persze, néha beesik mellé egy szép bor vagy egy kedves pulcsi a csomagba, de tényleg igyekszem mindig valami igazán hasznosban gondolkodni. Idén 13 termékből lehet válogatni, amit a jövőhéten kedvezményesen lehet megvásárolni – mindent négyötöd áron! Plusz pont, hogy így elkerülhetem a boltokat, ahol ilyenkor már hömpölyögnek az emberek a karácsonyi láz miatt. Sajnos a promóció csak 2×2 napig tart, így nem szabad elfelejteni!

Kedvezményes termékek december 6-7.:

Kedvezményes termékek december 8-9.:

+1 – add át stílusosan!

Bújtasd az ajándékodat ebbe a csodaszép aranyozott táskába, hogy ne csak a fa csillogjon aznap este!

Ha megvannak a kiválasztott termékek, írj nekem, hogy biztosan le ne maradj!

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről