vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Lehetsz Te is szemöldök és szempilla nagykövet!

Kerülj a figyelem középpontjába: de ne azzal, hogy…

Ha láttál már valaha is leborotvált szemöldökű embert, akkor Te is tudod, milyen furcsa látványt nyújt.
Tudva levő, hogy a szemöldök keretet ad a tekintetnek. Vastagságtól és formától függően pedig egészen más karaktert kölcsönöz a viselőjének. Naná, hogy oda kell figyelni az állapotára. Gázos külsővel is a figyelem középpontjába lehet kerülni, DE KI AKARNÁ EZT?!

Vékony- vastag, vastag- vékony szemöldök és szempilla: Akkor most melyik?!

Éppenséggel a vastag és széles szemöldök,- és szempilla fénykorát éljük és tudd, hogy ez a trend még hosszú ideig velünk marad!

Már az ókori Egyiptomban is?

Igen, így igaz! Bizony, a hangsúlyos szemöldök és a hosszú pillák divatja nem mai keletű. Nem azt mondom, hogy növeszd össze a szemöldököd és égig érő szempillákkal járj,- kelj a világban. De azért meg kell adni a módját.

A csoda nem a szerben van…

…De ha rendszeresen használod, akkor garantáltan szép, esztétikus és trendi megjelenésed lesz.
A lágyan ívelt pilláknak, a dús, formás, fényes szemöldöknek senki sem tud ellenállni!

Légy Te is szemöldök és szempilla nagykövet!

A Nu Colour Lash + Brow Serum szempilla- és szemöldökerősítő szérumot olyan formulával tervezték, hogy a szempillák és a szemöldök táplálása és kondicionálása által nyújtson még szebb megjelenést. A szempillákat hosszabbá, vastagabbá és fényesebbé, a szemöldököt pedig vastagabbá és egészségesebbé teszi.

VAN MÉG KÉRDÉS?
Tedd fel nekem mindet! 😉

Te is figyelj oda magadra! Minél előbb, annál jobb, de tudd, hogy sosem késő elkezdeni. Csak az számít, hogy belevágj. Tippekért fordulj hozzám bizalommal.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach
A Vital Project életre hívója

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről