vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

KÁPRÁZATOS KARÁCSONYI MENÜT MINDENKINEK!

Jóval több jut ajándékokra, ha okosan tervezed meg a karácsonyi menüt. Fantasztikus ízekkel, színekkel és hangulattal örvendeztetheted meg szeretteid, akkor is, ha nem szeretnél sok tízezer forintot költeni rá. S ha valami egészen különlegessel is készülnél, ahhoz is kapsz ötleteket.

Tervezd meg a menüt és készíts hozzá bevásárló listát!
Így könnyebb lesz ellenállni a felesleges áruk nyújtotta csábításnak. Légy tudatos vásárló. De mielőtt még útnak indulsz, el ne felejts otthon is körülnézni, mert alkalomadtán még az is megeshet, hogy a hozzávalók nagy része ott rejtőzik az almáriumodban.

Helyettesíts!
Köthetsz egészséges kompromisszumot. A márkás terméket helyettesítsd olcsóbb, az üzletlánc úgynevezett „sajátmárkás” kínálatában szereplővel (amely egyébként gyakran az eredeti termék olcsóbb köntösbe bújtatott változata). Hozzáteszem, míg ételek esetében jól működik ez a módszer, addig kozmetikumok és étrend kiegészítők terén nem szerencsés ilyen módon eljárni, mivel azok silány alapanyagokat és akár az egészségre kifejezetten káros összetevőket tartalmazhatnak (és az esetek többségében tartalmaznak is).

Soha ne pazarold az értékes ételt!
Amennyiben valamelyik alapanyagból többet vettél a kelleténél, akár előkészített állapotában le is fagyaszthatod. Ugyanígy járj el az ételmaradékkal is. Igazi kincs lehet a mélyhűtött ételt megmelegítve belakmározni egy fárasztó nap után.

Rendelj? Ne rendelj?
A készétel házhoz szállítva kényelmes, de borsos árat fizethetünk érte. Ellenben az élelmiszerek online módon történő megvásárlása házhoz szállítással igencsak kényelmes, praktikus módja a bevásárlásnak, mellyel időt, energiát és pénzt
takaríthatunk meg. Tolongás helyett pihenés, jövés menés helyett az otthon nyugalmának élvezete? Megfizethetetlen!

Az igényesség a részletekben rejlik.
A karácsonyi menüt feldobhatjuk valamilyen kevésbé hétköznapi kísérővel: olyan vitaminokkal teli, frissítő italokra gondolok, amelyek valódi és első osztályú összetevőkből készültek. Akár te is elkészítheted ezeket, de ha inkább készen vennél, akkor nagyon jó tippekkel szolgálhatok neked: nálunk ugyanis sosem maradhatnak el ezek a finomságok. Az ifjabbaknak általában JVi üdítőitalt kínálok: tizenkét zöldség és gyümölcs koktélja, frissítő és Ínycsiklandóan finom. A felnőtteknek a Beauty Focus Collagen a meglepetés ital, ami a JVi- hez hasonlóan frissítő hatású és igazán kellemes, üde narancs ízével mindig mosolyt csal az arcokra.

Nem tudod, mit válassz? Gyere, segítek neked a döntésben! Még időben meg is érkeznek majd az ajándékok Hozzád, így emiatt sem kell aggódnod.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről