vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

KÁPRÁZATOS KARÁCSONYI MENÜT MINDENKINEK!

Jóval több jut ajándékokra, ha okosan tervezed meg a karácsonyi menüt. Fantasztikus ízekkel, színekkel és hangulattal örvendeztetheted meg szeretteid, akkor is, ha nem szeretnél sok tízezer forintot költeni rá. S ha valami egészen különlegessel is készülnél, ahhoz is kapsz ötleteket.

Tervezd meg a menüt és készíts hozzá bevásárló listát!
Így könnyebb lesz ellenállni a felesleges áruk nyújtotta csábításnak. Légy tudatos vásárló. De mielőtt még útnak indulsz, el ne felejts otthon is körülnézni, mert alkalomadtán még az is megeshet, hogy a hozzávalók nagy része ott rejtőzik az almáriumodban.

Helyettesíts!
Köthetsz egészséges kompromisszumot. A márkás terméket helyettesítsd olcsóbb, az üzletlánc úgynevezett „sajátmárkás” kínálatában szereplővel (amely egyébként gyakran az eredeti termék olcsóbb köntösbe bújtatott változata). Hozzáteszem, míg ételek esetében jól működik ez a módszer, addig kozmetikumok és étrend kiegészítők terén nem szerencsés ilyen módon eljárni, mivel azok silány alapanyagokat és akár az egészségre kifejezetten káros összetevőket tartalmazhatnak (és az esetek többségében tartalmaznak is).

Soha ne pazarold az értékes ételt!
Amennyiben valamelyik alapanyagból többet vettél a kelleténél, akár előkészített állapotában le is fagyaszthatod. Ugyanígy járj el az ételmaradékkal is. Igazi kincs lehet a mélyhűtött ételt megmelegítve belakmározni egy fárasztó nap után.

Rendelj? Ne rendelj?
A készétel házhoz szállítva kényelmes, de borsos árat fizethetünk érte. Ellenben az élelmiszerek online módon történő megvásárlása házhoz szállítással igencsak kényelmes, praktikus módja a bevásárlásnak, mellyel időt, energiát és pénzt
takaríthatunk meg. Tolongás helyett pihenés, jövés menés helyett az otthon nyugalmának élvezete? Megfizethetetlen!

Az igényesség a részletekben rejlik.
A karácsonyi menüt feldobhatjuk valamilyen kevésbé hétköznapi kísérővel: olyan vitaminokkal teli, frissítő italokra gondolok, amelyek valódi és első osztályú összetevőkből készültek. Akár te is elkészítheted ezeket, de ha inkább készen vennél, akkor nagyon jó tippekkel szolgálhatok neked: nálunk ugyanis sosem maradhatnak el ezek a finomságok. Az ifjabbaknak általában JVi üdítőitalt kínálok: tizenkét zöldség és gyümölcs koktélja, frissítő és Ínycsiklandóan finom. A felnőtteknek a Beauty Focus Collagen a meglepetés ital, ami a JVi- hez hasonlóan frissítő hatású és igazán kellemes, üde narancs ízével mindig mosolyt csal az arcokra.

Nem tudod, mit válassz? Gyere, segítek neked a döntésben! Még időben meg is érkeznek majd az ajándékok Hozzád, így emiatt sem kell aggódnod.

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Tovább olvasom »

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről