vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Így ápold a hajad ősszel!

Sokat emlegetett téma a bőrápolás, de nem csak a bőrünk, ami különleges ápolást igényel évszaktól függően. A hajunk fontos része a megjelenésünknek, ám szépségének megőrzéséhez nem mindig elég, ha figyelünk az egészségünkre. Legalább annyira kell figyelni a külső ápolásra is!

Ez sokszor, különösen a hosszú hajúak esetében igazi útvesztő lehet. Rengeteg kozmetikai termék ígér gyönyörű hajkoronát, de a legtöbb esetben nem váltja be ígéretét. De mégis mit tegyünk, hogy ne kelljen ezer félét kipróbálni?

Kezdjük az alapoktól!

Mint mindent esetben, itt is a „forrás” az elsődleges kiindulópont. A hajunk esetében ez a fejbőrünk. Csak akkor lesz szép, egészséges hajunk ha az alatta lévő bőr is az. A különböző külső hatások ezt azonban nagyon megnehezítik. A hideg időjárás ugyanúgy megviseli a fejbőrünket, mint az arcbőrt. Amellett, hogy szárítja a bőrt és a hajunkat, maga a alacsony hőmérséklet a hajhagymáknak sem kedvez. A sapka vagy egyéb fejvédő a hideg ellen megoldás lehet – de a hosszú kint töltött órák után ezért sem lesz hálás a hajunk. Fontos, hogy erre is figyeljünk, ne csak a hajvégekre, hiszen a hajhagymás táplálása az egyik kulcs a szép hajért. A megfelelő termék persze két legyet üt egy csapásra!

Milyen terméket válasszunk?

Igen, ez a legnehezebb rész! Első sorban azért, mert ehhez igazán ismerni kell a hajunkat. Ha bármelyik ismerősünket megkérdezzük, természetesen azt fogja ajánlani, ami neki bevált – de lehet nekünk teljesen másra van szükségünk. Ráadásul, ha az előbb említett módon a fejbőrünkre is figyelünk, az akár 5-6 terméket is jelenthet! És elnehezíteni sem szabad a hajunkat.

A legjobb trükk a természetesség. Igyekezzünk olyan termékeket választani, amik sok természetes anyagot tartalmaznak, ezek közül is olyanokat, amik valóban jók a haj és a fejbőr számára. Első sorban a megfelelő sapmont kell megtalálni, de az igazi hajápolás elengedhetetlen része egy szuper balzsam és valamilyen pakolás, vagy szérum is. Utóbbit kevesen használják, pedig éppen ez az, aminek a hatóanyagai mélyen beszívódnak és nem csak a felszínt ápolják, hanem valóban egészségesebb hajkoronát eredményeznek.

Az ageLoc fejbőr- és hajápoló termékei teljeskörűen vitalizálják a hajat és fejbőrt

Az ageLoc fejbőr- és hajápoló termékei egyszerre ápolást és vitalizálást is biztosítanak. A természetes összetevőknek és a teljeskörű ápolásnak köszönhetően még a legvékonyabb szálú, leggyengébb hajból is dús tincseket varázsolnak. Ezt személy szerint magamon is tapasztaltam, ezért is merem ajánlani. Sokáig szenvedtem a vékony és gyenge hajammal, nem gondoltam, hogy néhány „krém” megváltoztatja majd. Pedig ehhez tényleg nem volt elég az egészségem, erről meggyőzött a Nutriol termékcsalád néhány hét alatt. Azóta hosszabb, dúsabb és legfőképp sokkal egészségesebb a hajam. Ennek köszönhetően szerencsére jobban is bírja az időjárási viszontagságokat (de hidegben nem szabad elfelejteni a sapkát!).

Ha szeretnéd kipróbálni a temékeket, keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy Messenger üzenetben! Ha nem vagy benne biztos, hogy ez lesz számodra a megfelelő, akkor is van még több féle sampon, balzsam és hajpakolás a tarsolyomban, megtaláljuk a Neked valót!

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről