vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Fedezd fel az ageLOC Galvanic Spa előnyeit!

Kíváncsi vagy a fiatalos megjelenésű bőr titkára? Akkor jó helyen jársz! Annyi fantasztikus tulajdonsággal bír az ageLOC Galvanic Spa, hogy nehéz eldönteni, mivel kezdjük a sort. Apró. Okos. Hatékony. De a java még most jön! A csoda kulcsa a forradalmi technológia, ami nem más, mint a galvánáram!

Oké, a galvánáram önmagában annyira nem innovatív, de a szépségipari felhasználása annál inkább.

Mi a galvánáram, és hogyan működik vele a készülék?

A galvánáram egy gyengéd egyenáram, amely egy irányba áramlik, mint egy hagyományos elem esetében. Ha játszottál már mágnesekkel, akkor biztosan emlékszel, hogy mi történik, amikor pozitív és negatív töltések találkoznak egymással. Az ellentétek vonzzák egymást – ezt sokszor halljuk az életben. Pontosan ezen a logikán alapszik az ageLOC Galvanic Spa: ha egy termék összetevői negatív töltéssel rendelkeznek, azokat a készülék pozitív töltése a bőr legfelső rétegébe taszítja, és fordítva.

A készülék önszabályozó galvánáramot használ. Feladata, hogy segítse a kiegészítő termékek öregedésgátló összetevőinek bőrbe juttatását. Mivel a bőr remek vezető, ez a gyenge árambiztonságosan és fájdalommentesen áramlik rajta. A kezelés gyors és látványos lesz!
 

Az ageLOC arckezelő gélek age hatása:
 
 A bőröregedés látható jeleinek forrását veszik kezelésbe ageLOC összetevőinkkel
 Elősegítik az elnyűtt, fáradt kinézetű bőr revitalizálását és fiatalosabb megjelenését

Ha szeretnéd te is kipróbálni ez a forradalmi gépecskét és megfiatalodni vele, keress bátran üzenetben!

Kapcsolódó cikkek

Plank – Egy egyszerű, de annál hatásosabb edzésmódszer

Örökzöld, de mégis egyre népszerűbb edzésmódszer, mind a férfiak és lassan a nők körében is. Népszerűsége nem véletlen, egyszerű, de nagyszerű! Saját testsúlyos mozgásfajták közé tartozik, szinte bárhol elvégezhető és megszámlálhatatlan jó hatása van az emberi szervezetre, és mindezt elég rövid idő alatt kifejti, szóval, ha úgy gondolod, idő szűkében telnek napjaid és nincs alkalmad edzeni, ezt még akkor is beillesztheted napi rutinodba.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről