vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

SPÓROLJUNK! BEVÁLT MÓDSZEREK, KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ

Az Ünnepek közeledtével egyre csak szaporodnak a tennivalóink. Ráadásul gyors léptekkel közeledik a Karácsony. Kit ne ragadna el ilyenkor a hév! A nagy sürgés – forgásban hajlamosabbak vagyunk engedni a kirakatok csábításának. Nincs is azzal semmi baj, ha alkalomadtán meglepjük magunkat valamivel, azonban hosszabb távon érdemes ésszerű módon költeni a pénzünket.

Kíváncsi vagy, nekem mi vált be az évek során? Az alábbiakban megosztom Veled a legjobb tippjeimet!

VEDD MEG HÓ ELEJÉN!
Az ajándéklistán szereplő dolgok beszerzését a hónap elejére időzítem. Ennek rengeteg előnye van. Egyrészt nem kell aggódnom amiatt, hogy időben megvettem-e az ajándékokat. Ugyanakkor pedig abban is biztos lehetek, hogy senki sem marad meglepetés nélkül.

 

TEDD FÉLRE!
Az ajándékokra szánt összeget rendszeres időközönként elkülönítem. Egyszóval félreteszem. Nagyobb összegű ajándék vásárlása esetén mondhatni kötelezően így járok el. De miért is jó ez? Mert kevésbé terheli meg a családi kasszát, ha kisebb részletekben kell elkülöníteni a pénzt az extra kiadásokra és könnyebb kalkulálni az ajándékok összegével is. Ki szeretne épp Karácsonykor azon aggódni, hogy lesz-e miből bulizni Szilveszterkor?

LÉGY MINŐSÉG- FÓKUSZÚ!
A minőségre koncentrálva könnyedén nemet tudok mondani az olyan monumentális kacatokra, amelyek ugyan mutatósak, de teljesen haszontalanok. Gondolj csak bele, milyen szörnyű érzés lenne látni, ha az általad vásárolt ajándék a megajándékozott kukájában végezné? Ezzel szemben a minőségi ajándékok nagy megbecsülésnek örvendenek. Nem csak azért pazarlás hasztalan dolgot venni, mert feleslegesen költünk rá, de környezetvédelmi szempontból is káros. Ha valami első ránézésre a kukába való, akkor semmi értelme megvenni.

ADD KÍSÉRŐVEL!
A kevésbé „kézzelfogható” ajándékokat mindig kísérő ajándékkal egészítem ki. Az ajándékutalványok, könyvek, színházjegyek, élményprogram- kártyák mellé rendszerint a megajándékozni kívánt személyhez illő kozmetikai terméket, étrend kiegészítőt adok kísérő ajándék gyanánt. Az egészségre gyakorolt kedvező hatásuk mellett nagy előnye ezeknek a termékeknek, hogy a hétköznapok során kerülnek felhasználásra, így a szeretteim még jóval az ünnepek után is emlékeznek rá, hogy azokat tőlem kapták. S mivel ragaszkodom a minőséghez, a pozitív hatások és a szívmelengető visszajelzések sem maradtak el sosem.

 

ADJ egészséget, szépséget, minőséget ajándékba! SEGÍTEK Neked kiválasztani a legjobbat! IDŐBEN ott lesznek az ajándékok, hogy emiatt se kelljen aggódnod, és még SPÓROLHATSZ is. HÍVJ még ma!


Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről