Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Légy Te is részese a szépségápolás forradalmának! – Ismerd meg a személyre szabott bőrápolás rendszerét

Személyre szabott bőrápolás a saját fürdőszobádban? Igen, jól olvasod. 4 évnyi kutatás-fejlesztés, 30 millió dollárnyi beruházás, 5 szabadalom, több körös globális kutatás és konzultáció után tavaly végre elérhetővé vált a telefonos applikációval való bőrápoló krémkeverés. Nem, tényleg nem viccelek, nézd meg ezt a videót a működéséről, és láss csodát. Abszolút csúcstermékünk az öregedés látható jeleit kiváltó alapvető forrásokat veszi célba, ennélfogva fiatalos bőrt „varázsol” Neked a saját bőrtípusod alapján összeállított krémmel.

Miért van Neked is szükséged személyre szabott öregedésgátló krémre?

A stílusod, a személyiséged és az arcbőröd mind az Te egyedülálló tulajdonságaid, ezért bőrápolásodnak ugyanolyan különlegesnek kellene lennie, mint te magad vagy!

Forradalmi termékünk az első személyre szabott bőrápolási megoldás a világon! Egy úttörő öregedésgátló termék, ami a bőrápolás új korszakát képviseli – személyre szabott bőrápolás Neked, Általad!

Ez egy szérumokat, nappali és éjszakai hidratálót együttesen tartalmazó, öregedésgátló rendszer. A kivételes élmény mellett a legkorszerűbb tudományt és egy intelligens bőrkiértékelést kínál. Ez az online bőrkiértékelő eszköz utat nyit előtted a saját bőrödre és preferenciáidra szabott bőrápolási rutin világába, ahol körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció vár.

Személyre szabott bőrápolás a mobilodon

Világvezető szakértőink kifejlesztettek egy online bőrkiértékelő eszközt, mely kérdéseket tesz fel a Te egyedi öregedésedért felelős körülményekről. Bőrápolásod személyre szabásához számításba kell vennie az éghajlatot, bőrtípusodat és környezetedet. Szakértőink egy olyan algoritmust fejlesztettek ki, mely a válaszaid alapján több mint 2000 kombináció közül választja ki a számodra tökéletes és személyre szabott szettet.

Mobiltelefonodon el is tudod végezni a bőrkiértékelést, és ha kész, megrendelheted személyre szabott patronkészletedet.

Bőrkiértékelés elvégzése online

Letöltöm az App Store-ból

Letöltöm a Google Play-ből

Ha te sem szeretnél kimaradni a szépségápolás és öregedésgátlás forradalmából, keress engem!

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről