Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Itt van a narancsbőr legjobb ellenszere – ints búcsút a cellulitnak örökre! VIDEÓVAL

Amikor tavasszal próbálgatjuk a ruhánkat, akkor szembesülünk a nők nagy ellenségével a narancsbőrrel! Az első körös ijedtség után jön a megoldáskeresés, a bánkódás, majd a beletörődés. Vagyis eddig ez volt a folyamat. De ennek vége! Olyan megoldást mutatok, hogy leesik az állad!

Mi is a narancsbőr más néven cellulit?

A cellulit egy főként a nők bőrén – ritkán a férfiakén is – látható elváltozást körülíró kifejezés. A jellegzetesen gödröcskés bőrfelszínt a megnövekedett zsírraktároknak tulajdonítják. A nők 80-90%-ának már van, vagy életük során kialakul a cellulit.

Mi okozza?

A cellulit kialakulásának egyik oka a mikrovérkeringés csökkenése. A csökkent keringés lelassítja a lipid metabolizmust és gyakran vissza is tartja a szövetek között felhalmozódott folyadékot, így erősítve a narancsbőr megjelenését a zsírpárnák mellett: emiatt a bőrfelszín göröngyössé válik. A cellulit másik oka a meggyengült kötőszövet lehet. A kollagenáz (kollagént bontó enzim) által legyengített kötőszövet már nem tudja többé struktúrájában megtartani a zsírtömeget, így előbb-utóbb a bőr felszíne felé tolódik, így hozva létre a göröngyös bőrfelszínt.

https://youtu.be/LhALp5nE_ZM

A megoldás, ami valóban működik

A cégünk kifejlesztett egy kis gépet, ami galvánáram segítségével a kifejezetten erre a célra kifejlesztett kozmetikai termékek és főbb alkotóelemeik még jobb bőrbejuttatását eredményezi. A gyártó egy klinikai tanulmány erejéig szerződött egy független kutatóklinikával, hogy megfigyeljék a termékcsalád 30 fős tesztcsoportra gyakorolt hatását. A 8. héten a bőrgyógyászati értékelés kimutatta, hogy az alanyok 86%-a mutatott jelentős javulást az egyenletes bőrfelszín tekintetében a karokon és hasi tájékon, és 96%-a comb-fenék részeken. A 12. héten az alanyok 100%-a !!!! javulást mutatott a hasi tájékon.

A bőrgyógyászati értékelés során minden egyes célterületnél figyelték a bőr feszességét is. A 8. hétre a résztvevők 21%-ánál volt megfigyelhető javulás a hasi tájékon, és 32%-uknál a felkaron és a combon. A 12. hétre ezen arányok 57%-ra nőttek a hasi tájékot illetően, 54%-ra a felkart és 82%-ra a combot illetően.

Ha Te is szeretnél szép, feszes bőrt, akkor írj rám a részletekért, vagy keress elérhetőségeim egyikén!

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről