vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Bevezetés

 

Huszár Teodóra elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme iránt, és nagyon komolyan veszi az ügyfél információbiztonságára vonatkozó felelősségét. Az általa végzett adatgyűjtés és adatfeldolgozás tiszta és átlátszó folyamatokból áll.

Ez a nyilatkozat az alábbiakat rögzíti:

 • Milyen személyes adatokat gyűjtök Önről és dolgozom fel a velem való ügyfélkapcsolata keretében, és webhelyem és online szolgáltatásaim használatával kapcsolatban;
 • Honnan szerzem ezeket az adatokat;
 • Mit teszek ezekkel az adatokkal;
 • Hogyan tárolom az adatokat;
 • Kiknek továbbítom / fedem fel ezeket az adatokat;
 • Hogyan veszem figyelembe az Ön adatvédelmi jogait;
 • És hogyan felelek meg az adatvédelmi szabályoknak.

Az összes személyes adat gyűjtése és feldolgozása az ír és az EU adatvédelmi törvényeinek megfelelően történik.

Adatkezelő

Huszár Teodóra (Dóra) megnevezés alatt (ebben a szabályzatban „én”, „enyém”, „engem”) üzemeltetem az Aktíva Consulting Kft. Magyarországon bejegyzett vállalkozás, székhely: 1141. Budapest, Gödöllői u. 165. Fsz. 2. adószám: 12211881-2-42, Képviseli: Huszár Ferenc www.vitalproject.eu weboldalt és a Huszár Dóra – Maradj Fiatal velem blogot.

Milyen adatokat gyűjtök?

Személyes adatok alatt értendő minden azonosításra alkalmas Önnel kapcsolatos információ, pl. az Ön neve, elérhetősége, Ön által megadott egészségügyi adatok és a webhely használatára vonatkozó információk. Személyes adatokat gyűjthetek Önről, amikor telefonon időpontot egyeztet, személyes konzultáción vesz részt, üzenetet ír emailben, vagy a vitalprojet.eu weboldalon lévő hírlevélre iratkozik fel, illetve Huszár Dóra – Maradj Fiatal Velem blog oldalon felveszi velem a kapcsolatot.

Különösen a következő típusú adatokat gyűjthetek:

a. Név, lakcím, e-mail cím, telefonszám vagy egyéb Ön által megadott adatok.
b. Egészségügyi adatok, melyeket Ön oszt meg velem egészségügyi problémájának tanácsadása érdekében;
c. Webhely használatával kapcsolatos információk;
d. A velem váltott vagy nekem címzett mindennemű kommunikáció, levélben, e-mailben, telefonon vagy a közösségi médiában.

Nemzetközi adattovábbítás

Huszár Teodóra (Dóra) kizárólag megfelelő és érvényes adatkezelési szabályzattal rendelkező kommunikációs rendszerekkel van kapcsolatban, mint Google, Facebook illetve Instagram.

Az Ön személyes adatainak tárolása és megosztása

Személyes adatait tárolhatom, illetve megoszthatom, az itt olvasható adatvédelmi szabályzat célkitűzésének megfelelően, személyes adatait a következő külső:
a. Kormányzati hatóságokkal, bűnüldöző szervekkel, szabályozó hatóságokkal – amennyiben hivatalosan, törvényesen köteleznek az Ön adatai kiadására;
b. Google – az Ön nevét, telefonszámát, email címét rögzítem a Google naptárban, Gmail levelezőprogramban
c. vitalprojet.eu weboldal – az Ön nevét, telefonszámát, email címét, lakcímét, számlázási adatait és az Ön által írásban, a weboldal üzenetküldő formájában leírt egészségügyi adatait a weboldalhoz kapcsolható Űrlap/Üzenet tárhelyében;
d. Amennyiben Ön hírlevelünkre feliratkozik, ebben az esetben az Ön neve és email címe rögzítésre kerül hírlevél küldő rendszerbe. Az Ön adatait kizárólag saját hírlevél küldésünkre használjuk, s tovább nem adjuk. Kérem, tekintse meg A Facebook közösségimédia-szolgáltató
adatvédelmi szabályzatát, hogy a fenti eljárásokról többet tudjon meg.
e. Facebook közösségi média: a Huszár Dóra Maradj Fiatal Velem oldal szoros kapcsolatban van a https://www.facebook.com/eu.vitalproject/ Facebook oldallal. Ön által ezen a felületen megadott adatai a Facebook Adatkezelési szabályzat szerint kerülnek kezelésre. Az Ön által megadott személyes adatai ezen Facebook oldalon megjelenhetnek, mások számára is elérhetővé válhatnak. Kérem, tekintse meg A Facebook közösségimédia-szolgáltató adatvédelmi szabályzatát, hogy a fenti eljárásokról többet tudjon meg.
f. A vállalkozás székhelyén (1141. Budapest, Gödöllői u. 165. Fsz. 2) – a személyes konzultáció során rögzítésre kerülhet az Ön neve, születési dátuma, lakcíme, telefonszáma, email címe és egészségügyi adatai. Ezek kizárólag a riasztóval és távfelügyelettel biztosított vállalkozás székhelyén lévő számítógépben kerülnek tárolásra, más személy vagy vállalkozás számára nem kerülnek átadásra.

Az Ön adatvédelmi jogai

Önnek jogában áll:

 • Információt kérni arról, hogy rendelkezünk-e személyes adatokkal Önről, és ha igen, milyen adatokkal, valamint milyen célból tároljuk/dolgozzuk fel őket.
 • Módosítást kérni a birtokunkban lévő személyes adatokra vonatkozóan. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy pontosítsa vagy kiegészítse a személyes információkat.
 • Személyes adatainak törlését kérni. Ezáltal lehetővé válik, hogy személyes adatainak törlését vagy eltávolítását kérje tőlünk, amennyiben nem rendelkezünk alapos indokkal azok további feldolgozását illetően. Szintén jogában áll, minden olyan személyes adat törlését vagy eltávolítását kérni tőlünk, melyekre vonatkozóan Ön élt a feldolgozás elleni tiltakozáshoz való jogával (lásd lent).
 • Tiltakozni a feldolgozás ellen, amikor nekünk jogos érdekünk fűződik a személyes adatok feldolgozásához.
 • Automatizált egyedi döntések ellen tiltakozni, ideértve a profilalkotást is, melyek nem esnek az Ön személyes adatai felhasználásával általunk végzett automatizált egyedi döntéshozatal vagy profilalkotás hatálya alá.
 • A személyes adatok feldolgozásának korlátozását kérni. Ezáltal lehetősége van kérni az Önnel kapcsolatos személyes adatok feldolgozásának felfüggesztését, például ha azok pontosságának, – vagy feldolgozásuk okának – megállapítását szeretné.
 • Visszavonni beleegyezését. Korlátozott esetekben, amennyiben Ön beleegyezett személyes adatainak egy meghatározott célból történő gyűjtésébe, feldolgozásába és továbbításába, Önnek jogában áll bármikor visszavonni ezen meghatározott célú felhasználásra vonatkozó beleegyezését. Amint értesültünk arról, hogy Ön visszavonta a beleegyezését, adatainak- az eredetileg jóváhagyott célból történő – feldolgozását megszüntetjük, amennyiben nincs más jogszerű alapunk annak folytatására.

Amennyiben Ön élni kíván bármely, itt felsorolt jogával, kérjük, jelezze ezt írásban, vagy emailben felénk.

Bizonyos információk megadására szükség lehet az Ön részéről, hogy elősegítse személyazonosságának megállapítását és hozzáférési jogának biztosítását (vagy bármely más jogának gyakorlását). Ez is egyike biztonsági intézkedéseinknek, mely megakadályozza, hogy személyes adatok illetéktelen személyek birtokába jussanak.

Az adatvédelmi szabályzat módosításai

Adatvédelmi szabályzatom időről időre módosulhat. A megállapításokra vonatkozó változásokat közzéteszem a webhelyen vagy e-mailben közlöm Önnel.

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről