Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

A SZOKÁS HATALOM, avagy 4+1 TIPP A SZABADABB ÉLETHEZ

„Normális” szokásaink rabjai vagyunk. De nem kell, hogy így legyen! A szokás hatalom. Éljünk a lehetőséggel! ÍME, 4+1 TIPP a jobb élethez.

1.TIPP:

Természetes, hogy bizonyos időközönként lemossuk az autót, felfrissítjük a kárpitot és az időszaknak megfelelő téli- vagy nyári gumit teszünk fel.

Legyen természetes, hogy önmagunk ápolásának kellő időt szentelünk, hogy lelkileg és fizikálisan is felfrissüljünk és amennyiben pénztárcánk engedi, időszaktól függően lecseréljük a ruhatárunkat!

2.TIPP:

Szokványos, hogy a velünk szemben támasztott elvárásoknak megfeleljünk a munkahelyünkön és eleget tegyünk a főnökünk kéréseinek.

Szokjunk hozzá, hogy testünk jelzéseire odafigyelünk és tegyünk eleget kéréseinek!

3. TIPP:

Normális dolog, ha szabályos időközönként aktualizáljuk meglévő tudástárunkat azért, hogy a szakterületünkön jobb teljesítményt tudjunk nyújtani.
Vegyük normálisnak, hogy szabályos időközönként külsőnk-és szervezetünk megújítására időt és pénzt fordítsunk azért, hogy egészségesebbek legyünk!

4. TIPP:

Szabályszerű, hogy évente egy alkalommal elkészítjük az adóbevallásunkat.
Legyen szabályszerű, hogy legalább évente egy alkalommal számot vetünk önmagunkkal, a jelenünkkel és a jövőbeni elképzeléseink állapotával!

+1 TIPP:

Tégy Önmagadért minden egyes napon, gondozd a testedet és ne feledkezz meg legfontosabb hírvivőd, az arcod ápolásáról sem.
Mindennap végy magadhoz kollagént, mely mindamellett, hogy sugárzó szépséget kölcsönöz neked, egyúttal a bőröd ellenálló képességét és ízületeid egészségét is növeli. Válaszd a Beauty Focus Collagen+t!

Szeretettel:

Huszár Dóra
Health and Beauty Coach

Share on facebook

Kapcsolódó cikkek

Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről