Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Szeretnél Te is 100 évig egészségben élni?

Az immunerősítés, a méregtelenítés és a lúgosítás kérdéskörei alapozzák meg legátfogóbban az egészségben eltöltött életéveink számát. Több esetben speciális táplálkozással, teakúrákkal és életmód váltással már gyógyíthatatlannak nyilvánított betegeken is bekövetkezett a javulás.

A megelőzés fontossága

Én most elsősorban nem a betegségekről szeretnék beszélni, hanem azok megelőzéséről, hiszen ez még a mi kezünkben van. Szervezetünkben az antioxidánsok és a szabadgyökök folyamatos harcot vívnak egymással.

Sose felejtsük el, hogy minden döntés kérdése és a döntéseket naponta mi hozzuk meg az életünkkel kapcsolatosan.

A szervezeted antioxidáns-szintjének fontossága

Szervezetünk automatikus „hibajavító” rendszere az antioxidánsok és szabadgyökök számának nagyságától függ a legjelentősebben. A szabadgyökök, – ha nem sikerül semlegesítenünk – károsítják a szervezetünket és elkezdődnek a betegségek. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen arányban vannak jelen szervezetedben az őket helyretenni képes antioxidánsok, keress bátran elérhetőségeim egyikén, és megmérem neked! 🙂

Rajtad áll minden!

Általános nézet, hogy nem törődünk a kis döntéseink hatásával, hiszen azt hisszük, hogy „én nem, csak a szomszéd lesz beteg, minek is foglakozzak a megelőzéssel”.

Szeretnék megosztani néhány tudományosan is alátámasztott gondolatot az egészség megőrzése érdekében:

  • Végezz testmozgást, amely akár már egy napi 30 perces intenzív sétával is elkezdhető, mindenki számára elérhető, s ez fokozza a zsíranyagcserét.
  • Agytornáztasd magad, amely nyelvtanulással, keresztrejtvény fejtéssel, olvasással, játékokkal megoldható.
  • Fontos a könnyű, napi többszöri, de kevés egészséges táplálkozás.
  • Folytass aktív életmódot, foglald le magad! Aki nem érzi fontosnak magát, az szociálisan öregszik. Különböző klubok, rendezvények, tánciskola minden korosztály számára elérhető.
  • Légy optimista! A pesszimista embereket gyakran elkerülik. Te sem szeretnél szomorkodni egy másik ember társaságában és sokkal jobban érzed magad, ha felvidítanak. A sok nevetés felüdít.
  • Lehetőség szerint használj gyógyszerek helyett gyógynövényeket. A gyógyszerek kezelik a bajt, a gyógynövényekkel megelőzhetjük azokat. Szerinted melyik a hosszan tartóbb megoldás?

Nem csak Japánban élhetsz 100 évig! Írj, és elmondom, hogyan tudok segíteni!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről