Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Segítségre van szükség!

Bizonyos felmérések azt mutatták, hogy a magyarok majdnem 17%-a élt szegénységben, ami azt jelenti, hogy háztartásuk összjövedelme nem haladta meg a 80 ezer forintot.  A Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nemrégiben publikált közös tanulmánya szerint Magyarországon körülbelül 36–54 ezer gyermek éhezik mindennap, s a kutatók kétszázezerre becsülik azon kiskorúak számát, akik időszakosan nem jutnak elegendő élelemhez.

És ezek „csak” a magyar adatok. 

Az éhezés és az alultápláltság különösen nagymértékű a szegény és a fejlődő országokban egyaránt.

Naponta körülbelül 870 millió ember nem jut elegendő ételhez. Közülük 100 millió 5 éven aluli! Vannak területek ahol ezek a számok kritikusak!

Azok a gyermekek, akik nem jutnak elegendő táplálékhoz sokkal inkább törékenyebbek és jobban ki vannak téve a betegségeknek. Ezért a célunk az, hogy a tőlünk telhető módon felszámoljuk a gyermek éhezést és minél több gyerekhez el tudjuk juttatni a megfelelő mennyiségű és minőségű ételt.

Huszár Dóra – https://www.facebook.com/dhuszar1                                                                                                  +36 30 961 29 41

Érdeklődj nálam a segítség mikéntjéről!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről