Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Mi mire való? Miért van szükség rá? Milyen eredményt várhatsz tőle?

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

bor1Lemosó – Az általános, vízbázisú lemosó a fölösleges hámsejteket, a szennyeződéseket, a sminket és a zsírt távolítja el. Nem elég, ha csak vízzel öblíted le az arcod. Legyen reggel vagy este, ha bőröd valóban tiszta, hatásosabb a többi kozmetikum is. A Nuskin termékcsalád lemosói nemcsak tökéletesen tisztítanak, hanem gyengédek is a bőrhöz, simává és puhává teszik azt. Az arcot felkészítik a többi kozmetikumra, így azokkal maximális hatás érhető el. (Még ma is sokan használnak szappant arctisztításhoz, ami azért nem ajánlott, mert nagyon kiszáríthatja a bőrt. Az arctejek nagy előnye, hogy nem szárítják ki a bőrt)

Tonik – Egy jó tonik nyugtatja és selymessé teszi az arcbőrt, miközben eltávolítja a napi smink legutolsó maradványait, illetve a lemosó maradványait is. Közvetlenül a tisztítás után a tonikok bőrregeneráló hatóanyagaikkal hidratálják és egészségessé teszik a bőrfelszínt. Segítenek a kipirosodás és a szárazság csökkentésében is. Egy tonikkal bőröd puhább és egyenletesebb lesz, a pirosság jelei láthatóan csökkennek.

Hámlasztó – Egy jó hámlasztó eltávolítja az elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulásának folyamatát. Nemcsak a bőr külső rétegét hámlasztja a bőr külső és a pórusok mélyébe is behatol.. A napkárosodás eredményeképpen a bőr elszarusodik, megvastagszik. Az aknék és a zsíros bőrtípus csak tovább rontanak a helyzeten. A rendszeres hámlasztás eltávolítja az elhalt hámsejteket, amik máskülönben könnyen eltömíthetik a pórusokat, egyenetlen bőrfelszínt, fakóságot okozhatnak, és a ráncok mélyüléséhez vezethetnek. Ha este használod a hámlasztót, arcbőröd másnap reggelre láthatóan ragyogóbb, simább és üdébb lesz! A hámlasztás a pattanások elleni harcban is segít és halványítsd a ráncaidat is! A hámlasztók további előnye, hogy serkenti a kollagéntermelést, ráadásul egyenletesebb bőrfelszínt eredményez.

Szívesen összeállítok számodra egy személyre szabott és minden szempontból biztonságos és hatékony bőrápolási termékcsaládot, ha megkeresel az alábbi elérhetőségen:

fejlec kapcs1

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.