Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Légy Te is részese a szépségápolás forradalmának! – Ismerd meg a személyre szabott bőrápolás rendszerét

Személyre szabott bőrápolás a saját fürdőszobádban? Igen, jól olvasod. 4 évnyi kutatás-fejlesztés, 30 millió dollárnyi beruházás, 5 szabadalom, több körös globális kutatás és konzultáció után tavaly végre elérhetővé vált a telefonos applikációval való bőrápoló krémkeverés. Nem, tényleg nem viccelek, nézd meg ezt a videót a működéséről, és láss csodát. Abszolút csúcstermékünk az öregedés látható jeleit kiváltó alapvető forrásokat veszi célba, ennélfogva fiatalos bőrt „varázsol” Neked a saját bőrtípusod alapján összeállított krémmel.

Miért van Neked is szükséged személyre szabott öregedésgátló krémre?

A stílusod, a személyiséged és az arcbőröd mind az Te egyedülálló tulajdonságaid, ezért bőrápolásodnak ugyanolyan különlegesnek kellene lennie, mint te magad vagy!

Forradalmi termékünk az első személyre szabott bőrápolási megoldás a világon! Egy úttörő öregedésgátló termék, ami a bőrápolás új korszakát képviseli – személyre szabott bőrápolás Neked, Általad!

Ez egy szérumokat, nappali és éjszakai hidratálót együttesen tartalmazó, öregedésgátló rendszer. A kivételes élmény mellett a legkorszerűbb tudományt és egy intelligens bőrkiértékelést kínál. Ez az online bőrkiértékelő eszköz utat nyit előtted a saját bőrödre és preferenciáidra szabott bőrápolási rutin világába, ahol körülbelül 2000 lehetséges termékkombináció vár.

Személyre szabott bőrápolás a mobilodon

Világvezető szakértőink kifejlesztettek egy online bőrkiértékelő eszközt, mely kérdéseket tesz fel a Te egyedi öregedésedért felelős körülményekről. Bőrápolásod személyre szabásához számításba kell vennie az éghajlatot, bőrtípusodat és környezetedet. Szakértőink egy olyan algoritmust fejlesztettek ki, mely a válaszaid alapján több mint 2000 kombináció közül választja ki a számodra tökéletes és személyre szabott szettet.

Mobiltelefonodon el is tudod végezni a bőrkiértékelést, és ha kész, megrendelheted személyre szabott patronkészletedet.

Bőrkiértékelés elvégzése online

Letöltöm az App Store-ból

Letöltöm a Google Play-ből

Ha te sem szeretnél kimaradni a szépségápolás és öregedésgátlás forradalmából, keress engem!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről