Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Itt van a narancsbőr legjobb ellenszere – ints búcsút a cellulitnak örökre! VIDEÓVAL

Amikor tavasszal próbálgatjuk a ruhánkat, akkor szembesülünk a nők nagy ellenségével a narancsbőrrel! Az első körös ijedtség után jön a megoldáskeresés, a bánkódás, majd a beletörődés. Vagyis eddig ez volt a folyamat. De ennek vége! Olyan megoldást mutatok, hogy leesik az állad!

Mi is a narancsbőr más néven cellulit?

A cellulit egy főként a nők bőrén – ritkán a férfiakén is – látható elváltozást körülíró kifejezés. A jellegzetesen gödröcskés bőrfelszínt a megnövekedett zsírraktároknak tulajdonítják. A nők 80-90%-ának már van, vagy életük során kialakul a cellulit.

Mi okozza?

A cellulit kialakulásának egyik oka a mikrovérkeringés csökkenése. A csökkent keringés lelassítja a lipid metabolizmust és gyakran vissza is tartja a szövetek között felhalmozódott folyadékot, így erősítve a narancsbőr megjelenését a zsírpárnák mellett: emiatt a bőrfelszín göröngyössé válik. A cellulit másik oka a meggyengült kötőszövet lehet. A kollagenáz (kollagént bontó enzim) által legyengített kötőszövet már nem tudja többé struktúrájában megtartani a zsírtömeget, így előbb-utóbb a bőr felszíne felé tolódik, így hozva létre a göröngyös bőrfelszínt.

A megoldás, ami valóban működik

A cégünk kifejlesztett egy kis gépet, ami galvánáram segítségével a kifejezetten erre a célra kifejlesztett kozmetikai termékek és főbb alkotóelemeik még jobb bőrbejuttatását eredményezi. A gyártó egy klinikai tanulmány erejéig szerződött egy független kutatóklinikával, hogy megfigyeljék a termékcsalád 30 fős tesztcsoportra gyakorolt hatását. A 8. héten a bőrgyógyászati értékelés kimutatta, hogy az alanyok 86%-a mutatott jelentős javulást az egyenletes bőrfelszín tekintetében a karokon és hasi tájékon, és 96%-a comb-fenék részeken. A 12. héten az alanyok 100%-a !!!! javulást mutatott a hasi tájékon.

A bőrgyógyászati értékelés során minden egyes célterületnél figyelték a bőr feszességét is. A 8. hétre a résztvevők 21%-ánál volt megfigyelhető javulás a hasi tájékon, és 32%-uknál a felkaron és a combon. A 12. hétre ezen arányok 57%-ra nőttek a hasi tájékot illetően, 54%-ra a felkart és 82%-ra a combot illetően.

Ha Te is szeretnél szép, feszes bőrt, akkor írj rám a részletekért, vagy keress elérhetőségeim egyikén!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről