Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Forradalmi felfedezés az egészségmegőrzés területén – Úttörő kezdeményezés a védelmi rendszerünk kialakítására!

Neked is sok a stressz az életedben? Fiatal vagy még és mégis úgy érzed: egyre kevesebb az energiád? Szeretnél friss és egészséges maradni, de sokszor levesz egy egyszerű nátha a lábadról, amit a gyerek haza hozott a suliból, oviból? Ő néhány nap alatt túl van rajta, Te pedig a múlt hónapban is hetekig köhögtél utána.

Gondoltad volna, hogy a stressz nagyon leszívja az immunrendszerünket és csökkent az ellenálló képességünk?

A stressz és a szervezet védekező képessége szorosan összefügg.

Ha elmúltál  35 éves és ez igaz rád, akkor ezzel a problémával foglalkoznod kell. Érdemes egy kicsit magaddal is foglalkoznod, különösen ha szeretnél jó példát mutatni a gyermekeidnek.

Tudod, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával. A múltkor beszéltem a barátnőmmel és Ő is panaszkodott, hogy minden elkap a gyerektől. Arról nem is beszélve, hogy úgy érzi nincs semmire energiája. Este hulla fáradtan zuhan az ágyba és mégis nehezen jön álom a szemére. Azon morfondírozott, hogy miért van az,hogy a felnőttek sokkal rosszabbul viselik ezeket a betegségeket és nehezebben lábalnak ki belőle.

Mitől függ a tartós egészséged?

Hallottál már róla, hogy csekkolni tudod egy egyszerű méréssel, hogy milyen az immunrendszered? Kíváncsi vagy, hogy mi lehet az oka, hogy csökken az energiád?

A legújabb amerikai kutatások kimutatták, hogy az életmódunk jobban befolyásolja a génjeink állapotát és ebből adódóan a szervezetünk ellenálló képességét, mint  a velünk született génjeink.

Bizonyított tény, hogy az erős, stabil immunrendszer sokkal ellenállóbb a civilizációs betegségekkel szemben. Talán benned is felmerült már az a gondolat, hogy szeretnél segítséged kapni, hogyan tudnád biztonságos módon megerősíteni az ellenálló képességedet.

Sohasem késő cselekedni!

Ahhoz, jobban érezd megad a bőrödben, újra a régi legyél és  ne kapj el minden nyavaját magadba is kell fektetned egy kis energiát.

Ha szeretnél Te is energikusabb lenni mindössze néhány parkolás árából rájöhetsz, hogy hogyan is áll a szervezeted és tippet kaphatsz mi a teendőd!

Vigyél több energiát a mindennapokba!

Ha végre rászántad magad, hogy hozol egy döntést , még ma jelentkezz be egy mérésre. Május 20-tól június 20-ig  minden mérés mellé egy ingyenes, garantáltan vegyszer mentes arcradírozást is kapsz ajándékba.

A további rézletekért keress elérhetőségeim bármelyikén, vagy messenger üzenetben!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről