Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Fiatalság megőrzése

Gondban vagy a tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztásával? – Itt a megoldás!

Elindult a visszaszámlálás, bő egy hónap és itt a karácsony. Sokan várnak az utolsó utáni pillanatig az ajándékok beszerzésével különféle okokból: valakinek egyszerűen nincs ideje foglalkozni vele időben, mások túl sokat agyalnak, hogy mi is lenne az igazi. Nekem jó hírem van mindkét tábornak, sőt, azoknak is, akiknek ez nem szokott gondot okozni! Egy olyan terméket mutatok most be, ami alapjaiban változtatja meg a szépségápolásról alkotott képet:

Tovább olvasom »

A hosszú élet titka nem a jó génállomány, hanem a helyes táplálkozás

Kevésbé írható a géneknek számlájára a hosszú élet – állapították meg több mint 400 millió ember családfájának elemzése alapján amerikai kutatók. Noha egyes családokban valóban halmozódik a magas kort megéltek száma, a géneknek a becsültnél lényegesen kevesebb a befolyása az élettartamra, mint korábban gondolták – derült ki a Genetics című szaklapban megjelent tanulmányból.

Tovább olvasom »

Légy Te is részese a szépségápolás forradalmának! – Ismerd meg a személyre szabott bőrápolás rendszerét

Személyre szabott bőrápolás a saját fürdőszobádban? Igen, jól olvasod. 4 évnyi kutatás-fejlesztés, 30 millió dollárnyi beruházás, 5 szabadalom, több körös globális kutatás és konzultáció után tavaly végre elérhetővé vált a telefonos applikációval való bőrápoló krémkeverés. Nem, tényleg nem viccelek, nézd meg ezt a videót a működéséről, és láss csodát. Abszolút csúcstermékünk az öregedés látható jeleit kiváltó alapvető forrásokat veszi célba, ennélfogva fiatalos bőrt „varázsol” Neked a saját bőrtípusod alapján összeállított krémmel.

Tovább olvasom »

Így maradhatsz örökké fiatal

Az újságok, a tévé és az internet is mind tele vannak fiatal, vékony, hosszú hajú, tökéletes arcbőrű sztárokkal, modellekkel. Habár a lelkünk mélyén tudjuk, hogy még a reklámokban szereplők sem néznek ki úgy, ahogy a fotókon látjuk őket, mindannyian törekszünk arra, hogy minél jobban nézzünk ki, folyamatosan újabb és újabb elvárásoknak próbálunk megfelelni.

Tovább olvasom »

Szeretnél Te is fiatalabb lenni?

A fiatalság legfőbb előnye, hogy nincsenek ízületi problémáink, és ami a legfontosabb: nem kell aggódnunk folyton a korral járó más betegségek miatt sem. A tudomány eddigi legnagyobb felfedezése, hogy beazonosította azokat a géneket a testben, amelyek az öregedést okozzák. Soha senki nem volt képes befolyásolni a gének együttes viselkedését mostanáig, és az eredmény megdöbbentő.

Tovább olvasom »

Szállj szembe az ősszel, és őrizd meg bőröd hidratáltságát!

Most, hogy beköszöntöttek a hűvösebb hónapok, ismét előtérbe kerültek a testápolók. Mai cikkemben testvajunkról fogok írni, ami hidratáló sheavajjal az afrikai baobab fa gyümölcséből készült. Simává, rugalmassá és egész nap puhává teszi a bőrt, valamint 2011-ben el nyerte a JOY szépség nagydíját is.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről