Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Fiatalos külső pár lépésben? Itt a megoldás!

Bőrünk naponta nagyon sok külső tényezőnek van kitéve, ezért szükség van ezek ellensúlyozására. A túlzott napsugárzás és egyes szennyező anyagok szabadgyökökhöz hasonló károkat okozhatnak és bizony ezek felgyorsítják az öregedés folyamatát. Mivel azonban D vitaminra is szükségünk van, ami viszont a nap sugaraiból jut be a szervezetünkbe, nehéz okosnak lenni. Ugyanakkor sokan azok közül, akik szinte egész életükben óvták a bőrüket, gondosan kerülték a napsugárzást, mégis gyakran tapasztalják az öregedés indokolatlan felgyorsulását.

Mit gondolsz ennek mi lehet az oka?

Sajnos a biológiai életkort nem tudjuk könnyen visszafordítani, a korunkat nem tudjuk megállítani. A tudósok azonban felfedeztek egy forradalmi újítást. Rájöttek, hogy mi okozza leginkább a bőrünkön látható öregedés jeleit. Ennek az a lényege, hogyha ki tudnák kerülni a bőr mélyrétegében lévő belső öregítő tényező, az arNOX nevű enzim hatását, könnyen vissza is tudnánk fordítani bőrünk öregedési folyamatát. Ez az enzim ahogy idősödünk, egyre intenzívebben termeli a szabadgyököket.

Picking the best customer interview questions

Szerinted van megoldás?

Igen, és be is tudom bizonyítani neked.

 

Tudtad, hogy a kor már 30 éves kortól nyomot kezd hagyni a külsődön? De egyet se félj: van megoldás! Megismertem és szívesen továbbadom azokat a módszereket, amelyek segítségével bőrünk láthatóan újra élénk és fiatalos lesz. Megoldásommal elérhetjük, hogy műtét nélkül is látványosan sokkalta jobb legyen a megjelenésünk! Mindezt egy olyan eszközzel, amely az öregedés tüneteinek kezelésén túlmutatva annak kiváltó forrását veszi célba.

Bizonyított hatás

Ezt az egyedülálló lehetőséget olyan klinikai vizsgálatok támasztják alá, melyet az amerikai Purdue Egyetem tudósai is megerősítettek, miszerint speciális bőrápolási termékek segítségével az öregedés látható jelei nemcsak megállíthatók, hanem bizonyos mértékben még vissza is fordíthatók. Ezzel egy olyan álom válik valóvá sok ember számára, ami tudományosan is bizonyított: az öregedési folyamat a bőrsejtek számára is lelassítható.

Ha igazán szép bőrt szeretnél, keress engem bátran! Segítek megőrizni bőröd fiatalságát, megelőzni, illetve eltüntetni  a ráncok nagy részét.

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről