Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

És te mivel töltöd az időd ébredés után?

Engedd meg, hogy rendhagyó módon a cikket egyből egy kérdéssel kezdjem:

Neked mivel indul reggelente a napod?

A régi bölcsek már régóta ismételik nekünk, hogy a reggeli napindító cselekedeteink meghatározzák a napunkat és annak hatékonyságát.

Ezek a rendszeres tevékenységek alakítják ki a szokásainkat.

A szokásaink pedig létrehozzák azt az életet, amit éppen megvalósítunk vagy így-vagy úgy.

Az emberi elme a kora reggeli órákban a leginkább nyitott arra, hogy befogadja az új és már ismert tudást, ezért hát érdemes végiggondolni, hogy mivel kezdjük a napunkat.

ebredes.jpg

Sok nagy gondolkodó egyenesen Arany Órának nevezte azt a hatvan percet, amit olvasással vagy meditációval töltünk közvetlenül ébredés után.

Ez az időtartam meghatározza az egész napodat, közérzetedet, energiaszintedet. Ha már reggel magasabb rezgésszintre hozod magad egy inspiráló könyv olvasásával, vagy pozitív dolgokon való gondolkodással, akkor alapvetően sikeresebb napod lesz, ezt garantálom.

Amikor elmédet már reggel átitatod jó érzésekkel, akkor azokat az Élet tálcán fogja számodra kínálni a nap folyamán-csak észre kell venned őket.

Gondold végig, hogy milyen tennivalók, feladatok várnak Rád nap közben és lásd, amint sikeresen oldod meg őket!

reggeli.jpg

Ha a gondolataidat már elláttad kellő pozitív munícióval, akkor nincs más hátra, mint töltsd fel a testedet is olyan tápláló, könnyen emészthető reggeli ételekkel, melytől energikus és fitt leszel.

Olyan reggelit válassz, ami nem terheli le túlságosan az emésztésedet miközben intézed a napi feladataidat.

Tartalmazzon sok gyümölcsöt, valamint olyan természetes szénhidrátot, melyre az agyunknak szüksége van a működéséhez.

Szóval a reggeli ébredés után figyelj oda, hogy eddig milyen szokások is alakították a napjaidat és változtass rajtuk, ha jobban akarod érezni magad!

Jó olvasást és sikeres napot kívánok Neked!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Teljeskörű bőrápolás? Igen!

Bőröd igényeire szabhatod a bőrápolási rutinod, mivel a teljes Nutricentials termékcsalád 13 készítményt foglal magában, és olyan készítményeket is kínál, amelyekkel egy kis extra kényeztetést biztosíthatsz bőröd számára. A termékvonal a normál – száraz és a zsíros – vegyes bőrre egyaránt megoldást kínál.

Tovább olvasom »

Brazil dió – a pajzsmirigy barátja

A brazil dió E-vitaminban nagyon gazdag és a szelénnel együttműködve óriási segítséget jelent az immunrendszer megerősítéséhez. Ezenkívül tartalmaz még fehérjét, szénhidrátot, B-vitamint, kalciumot, rezet, cinket, magnéziumot és vasat.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről