Egyre tovább élünk, töltsük hát hasznosan plusz éveinket!

Tudtad, hogy a várható élettartamunk nő, ezért kötelességünk, hogy odafigyeljünk a testünkre és egészségben tölthessük el azokat a plusz éveket, melyeket szinte ajándékba kaptunk? Arról nem is beszélve, hogy egyre többen vagyunk, akik szeretnék minél tovább jól kinézni és aktívak maradni.

Ha megvan erre a lehetőség, akkor miért nem élünk vele?

Sajnos egyre jobban elkényelmesedünk és egészen addig, míg nincs baj, arra gondolunk, hogy csak a szomszéd lehet beteg, mi sértetlenek vagyunk.

Hát megsúgom, hogy ez egyáltalán nem így van.

A környezeti tényezők, a víz- és légszennyezés, dohányfüst káros hatásának mindannyian ki vagyunk téve a napnak szinte minden szakában. Egyre nagyobb a szabadgyök kitettségünk, ami legyengíti a szervezetünket és ebből egyenesen következik, hogy rosszabb lesz az ellenálló képességünk minden civilizációs betegséggel szemben.

Ezt akarod? Betegen, ágyhoz kötve, vagy korlátok között szeretnéd élni azokat a plusz éveket, amit a lehetőségek megadnak neked?

Én remélem, hogy nem, hiszen meg van rá a lehetőség, hogy segítsünk szervezetünknek abban, hogy felkészüljön a káros anyagok kirekesztésére.

Hogyan?

Az elmélet az, hogy naponta négyszer, ötször kellene jó minőségű és magas tápanyag tartalmú gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani és ez a problémánk jelentős részét megoldaná. Ez azonban a normál életvitel mellett szinte megvalósíthatatlan. Nem tudunk hozzájutni a minden napok során, vagy csak nagyon körülményesen jó minőségű élelmiszerekhez.

Az egészséges életmód, az egészséges tápanyagok bevitele az alap, amely biztosítani tudja a szervezet támogatását. Ez egyszerűen elérhető olyan természetes gyümölcs, zöldség koncentrátum fogyasztásával, amely segítségével meg tudjuk előzni az immunrendszerben fellépő gyulladásos problémákat, el tudjuk kerülni a betegségeket.

Az általam ajánlott ital „egy korty az élet izéből”

12 féle zöldség, gyümölcs exkluzív koktélja. Többek között a természetben előforduló karotinoidokat, C vitamint tartalmaz.

Jótékony hatásai a következők:

  • a sejtvédelem az oxidatív stressz ellen.
  • lehetővé teszi a normál immunrendszer működését
  • a c vitamin és réz hozzájárul a kollagén képződéshez, amely a bőr normál funkcióját javítja.
  • a biotin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához
  • a réz a normál pigmentációhoz

Ha kíváncsi vagy a további jótékony hatásokra és arra, hogy hogyan tudsz hozzájutni ehhez a különleges termékhez, amelynek hasznosulásához pénz visszafizetési garanciát is biztosít a cég, akkor keress bátran messenger üzenetben, vagy elérhetőségeim egyikén!

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.